2019-01-31 17:03:21
Φωτογραφία για Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Χαλκίδα
Το Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019, ήταν κατάμεστο από φίλους και υποστηρικτές του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Αναγνωστάκη.

     

Δημήτρης Αναγνωστάκης

Στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε για τον Δημήτρη Αναγνωστάκη ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Πανούσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ήθος και την αξιοπρέπεια του και το πόσο σκληρά και αποτελεσματικά εργάστηκε στην θέση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης. Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Πανούσης είπε: φίλε Δημήτρη προχώρα μπροστά και θα σταθούμε πλάι σου.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας κ. Γιάννης Κατσιαμάκας ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον Δημήτρη Αναγνωστάκη και αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης αποτελεί μια καθαρή επιλογή για τον τόπο μας, είπε ο κ. Κατσιαμάκας.


Σύντομος ήταν και ο χαιρετισμός της προσωπικής φίλης και συναδέλφου εκπαιδευτικού κ. Μαρίας Γιαμά, προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος Ευβοίας της ΑΔΕΔΥ. Η οποία μίλησε για την ακεραιότητα του Δημήτρη Αναγνωστάκης και τους αγώνες που έχει κάνει στο συνδικάτο. Ήταν σεβαστός σε όλους, έδωσε ανθρώπινο πρόσημο στην συνδικαλιστική βάση, εργασιομανής. Για πολλά χρόνια συσπείρωνε ότι πιο προοδευτικό. Ενώ υπήρξαν πολλές συγκρούσεις στις ιδέες και όχι όμως στα πρόσωπα. Ακλόνητη η πίστη του στις δυνάμεις των γυναικών, δήλωσε η κ. Γιαμά.

Οι χαιρετισμοί ολοκληρώθηκαν με την ομιλία της Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ανέφερε πως χάνει έναν δικό της άνθρωπο. Στα χρόνια που πέρασαν το Υπουργείο Δικαιοσύνης άλλαξε 3 υπουργούς, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης παρέμεινε στην θέση του, έδειξε ανιδιοτέλεια και συλλογικότητα, δήλωσε η κ. Γεροβασίλη.

Ιδιαίτερα συγκινημένος τον λόγο έλαβε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Αναγνωστάκης. Αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την τιμή που του έκανε και έδωσε το παρών στην εκδήλωση του, ο κ. Αναγνωστάκης ανέφερε την ανάγκη αλλαγής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μακριά από κομματικά παιχνίδια. Ανέφερε επίσης ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τον τιμά και θα συνεχίζει να το κάνει. Τόνισε ότι θα συνεχίζει το αυτοδιοικητικό του οδοιπορικό στην αιρετή Περιφέρεια του Καλλικράτη και θα βρεθεί μπροστά ως υποψήφιος, θα αναμετρηθεί με όλες του τις δυνάμεις, χωρίς δαχτυλίδια και κομματικές αντιπαραθέσεις.

Τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Αναγνωστάκη τίμησαν με την παρουσία τους οι Όλγα Γεροβασίλη - νυν Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιάννης Πανούσης - πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Βαγγέλης Αποστόλου - πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Παναγιώτης Κουρουμπλής - πρώην υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η Έλενα Ακρίτα με τον σύζυγο της κ. Γιώργο Κυρίτση, οι βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πρατσόλης, Γιώργος Ακριώτης, Ζωή Λιβανίου, οι Δήμαρχοι Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ, Ανδρέας Παπανδρέου - Πρόεδρος ΟΛΝΕ και πλήθος κόσμου.

πηγή: eviaportal.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ