2019-01-31 22:17:39
Φωτογραφία για Επιστολή της ΠΕΑΛΣ στον Φώτη Κουβέλη
Με τίτλο ‘’Θα είχε πραγματική αξία η συμμετοχή μας μετά την απόσυρση του σχεδίου Π.Δ. από το Συμβούλιο της Επικρατείας προκειμένου συζητηθούν εκ νέου όλες οι διατάξεις που συμπεριλαμβάνονται στον Ν. 4504/2017‘’ η επιστολή της ΠΕΑΛΣ.

 

 

ΠΡΟΣ:

Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

 κ. Φώτη Κουβέλη

 

 

 Κύριε Υπουργέ,

 

 

Σε συνέχεια της πρόσκλησής σας για συμμετοχή μας στην έκτακτη αυριανή σύσκεψη (01-02-2019) με τη συμμετοχή της Πολιτικής και της Στρατιωτικής Ηγεσίας, τον Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ κ. Δριβάκο Γιώργο και τον Πρόεδρο της Προσωρινής Διοικούσας ΕΠΛΣΑΠ κ. Τσατσουλή Αθ., διορισμένης με δικαστική εντολή,  σας ενημερώνουμε ότι για την ΠΕΑΛΣ θα είχε πραγματική αξία η συμμετοχή της μετά την απόσυρση του σχεδίου Π.Δ. από το Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου συζητηθούν εκ νέου όλες οι διατάξεις που συμπεριλαμβάνονται στον Ν. 4504/2017 και αφορούν στις τοποθετήσεις - μεταθέσεις του προσωπικού Λ.Σ. κι ως προς τούτου παρακαλούμε για τις πρωτοβουλίες σας.


 

 

 

 

Υπενθυμίζουμε δε ότι εξαρχής, από την επεξεργασία του ν.4504/2017, αυτή ήταν κι η θέση της ΠΕΑΛΣ, ουσιαστικός διάλογος επί των εν λόγω διατάξεων, τοποθετηθήκαμε επ’ αυτών, εισηγηθήκαμε σχετικά και δυστυχώς όχι μόνο δεν εισακουστήκαμε αλλά μέχρι πρόσφατα αποκλειστήκαμε από όλες σχεδόν τις διεργασίες που αφορούν στον Οργανισμό και τα στελέχη του.

 

 

 

 

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

 

 

 

Για το Δ.Σ.

 

       Ο Πρόεδρος         Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

 

 

 

 

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ       Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ