2019-02-04 11:21:10
Φωτογραφία για Συγκίνησε η ανθρωπιά τους
Την κοινωνική προσφορά των ενστόλων τίμησε χθες η Ένωση Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας με αφορμή το τροχαίο ατύχημα που είχε το μέλος της και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Τάσος Κουρδής.

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη - στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης - εκδήλωση, όπου τελικά κυριάρχησε το μήνυμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο αλλά και της θέλησης για τη ζωή, στο πρόσωπο των 4 βραβευθέντων στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας τιμήθηκε ο ανθρωπισμός.

Οι ανθυποσμηναγοί Βασ. Διαμανίδης και Βασ. Γρίβας, ο αρχισμηνίας Βασ. Αγραφιώτης και ο επισμηνίας Αντ. Ζαϊμάκης αντικρίζοντας τον αιμόφυρτο και ακρωτηριασμένο σωφρονιστικό υπάλληλο, μετά από πτώση από τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε στην οδό Λαγού, χωρίς να χάσουν το θάρρος τους έσκισαν τα ρούχα τους και αντιμετώπισαν καθοριστικά την αιμορραγία του Τάσου Κουρδή έως ότου μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στην «προσφορά των ενστόλων στο κοινωνικό σύνολο» αναφέρθηκαν με ομιλίες τους, ο επιπυραγός διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ Λάμπρος Κίτσος, ο επισμηναγός ΑΤΑ Κων. Γάκης και ο συνταξιούχος αστυνομικός και συγγραφέας Άγγελος Πετρουλάκης περιγράφοντας το κοινωνικό πρόσωπο των σωμάτων που υπηρέτησαν και υπηρετούν.


Για τη συνδρομή τους στην αποκατάσταση της υγείας του Τ. Κουρδή βραβεύθηκαν επίσης ο καθηγητής Ορθοπαιδικής Θεόφ. Καραχάλιος, καθώς και ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Αποκατάστασης «Animus» Αχ. Νταβέλης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Κων. Αγοραστός και ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» Γ. Μιχαλόπουλος. Νωρίτερα, στον σκοπό της εκδήλωσης αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακών Λάρισας Σωτ. Μπακάλογλου, σημειώνοντας επίσης την κοινωνική προσφορά των σωφρονιστικών υπαλλήλων με τον Τ. Κουρδή να ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους που τον καταχειροκρότησαν.

Στην εκδήλωση που συντόνισε ο διευθυντής του 2ου ΣΔΕ και δημοσιογράφος Γ. Τράντας παρευρέθηκαν οι βουλευτές Νίκ. Παπαδόπουλος, Χρ. Κέλλας, Γ. Κατσιαντώνης, Κων. Μπαργιώτας, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. Βασ. Καραπιπέρης, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γ. Ζαούτσος, ο δήμαρχος Τεμπών Κων. Κολλάτος, η υποψήφια δήμαρχος Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Π. Μαντζανάς, εκπρόσωποι φορέων και παράγοντες του ποδοσφαίρου.

ΠΗΓΗ: https://www.eleftheria.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ