2023-10-13 10:52:36
Φωτογραφία για Ετεοκλής Παύλου: Συγκίνησε με την εξομολόγησή του στο Breakfast@Star – «Υπάρχει πρόβλημα και δεν ντρέπομαι να το πω»
Ιδιαίτερη ημέρα σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, για τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα από το ατύχημα που τον σημάδεψε, καθώς έχασε το πόδι του.

Ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να μίλησε γι’ αυτό στον αέρα του Breakfast@Star, συγκινώντας την Ελένη Χατζίδου και την υπόλοιπη ομάδα.

«13 Οκτωβρίου 2013 είχε γίνει το συμβάν αυτό και δεν την έχω ως μέρα που θέλω να θυμάμαι πάντα. Είναι πολλές φορές είναι από αυτά που σου βγαίνουν από μόνα τους. Να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο. Ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δε μπορούν να τη ζήσουν. Γιατί η χειρότερή σας μέρα για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ. Πολλές οι αναμνήσεις… Ήθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σας.

Δεν το φανταζόμουν ποτέ, ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα έδινα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν. Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη τη μέρα. Και σήμερα είμαστε εδώ…» είπε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.


Η Ελένη Χατζίδου του έδωσε ένα τρυφερό φιλί και δεν έκρυψε την έντονη συναισθηματικής της φόρτιση από την εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου. «Είναι ένας άνθρωπος που δεν παραπονιέται ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποια δυσκολία και είναι ένας άνθρωπος που κάνει δύο δουλειές» είπε η τραγουδίστρια, με τον σύζυγό της να τονίζει ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι στο χέρι του καθένα σε πόσο μικρό ή μεγάλο βαθμό θα το κάνεις να υπάρχει. 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ