2019-02-08 19:08:44
Φωτογραφία για Η Apple θα πληρώσει το κολέγιο στο 14χρονο που ανακάλυψε την ευπάθεια στο FaceTime
Η Apple αναφερει σήμερα στο The Verge ότι θα αναλάβει να πληρώσει στον Grant Thompson μια ανταμοιβή και να τον αποζημιώσει για το κολέγιο. Ο έφηβος ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε ένα σφάλμα ασφαλείας στο FaceTime, λόγω του οποίου θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει τις συζητήσεις .  

Η Michelle Thompson, η μαμά του Grant, αρχικά θα αναβάλει την αμοιβή της Apple για τις σπουδές του γιου της. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε το μέγεθος της εκπαιδευτικής επιχορήγησης και της αμοιβής για το σφάλμα που βρήκε.

Η Apple άρχισε να πληρώνει χρήματα για τα ευρήματα που βρέθηκαν από διάφορους πριν από τρία χρόνια. Το πρόγραμμα καλύπτει μόνο ορισμένους τύπους αυτών στο iOS. Η εταιρεία προσφέρει στους ερευνητές ασφάλειας που έχουν αναφέρει σοβαρά σφάλματα από 20.000 έως 200.000 δολάρια.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Linus Henze περιέγραψε μια ευπάθεια στο macOS που επιτρέπει την πρόσβαση στους κωδικούς iCloud Keychain . Αρνήθηκε να παράσχει όλα τα δεδομένα της Apple μέχρι η εταιρεία να συμφωνήσει να τον πληρώσει.

Στις 8 Φεβρουαρίου, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.1.4 και μια ενημερωμένη έκδοση του macOS Mojave 10.14.3 με ένα σφάλμα που καθορίστηκε από το FaceTime. Η Apple δήλωσε στο The Verge ότι επίσης απέσυρε ένα προηγουμένως άγνωστο σφάλμα του FaceTime που σχετίζεται με τις Live Photos.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ