2019-02-11 12:19:27
Φωτογραφία για Τι σημαίνει να σε λένε «Schumacher»
Το επίθετο «Schumacher» εύλογα αποτελεί ταυτόχρονα ευλογία αλλά και κατάρα για τον

ανερχόμενο Mick μιας και πάντα, θα τον συγκρίνουν με τον πατέρα του Michael.

Και η άμεση σύγκριση με τον πιο επιτυχημένο οδηγό στην ιστορία της Formula 1, τον κάτοχο επτά παγκόσμιων τίτλων, αναμφίβολα αποτελεί βαρύ φορτίο στους ώμους ενός 19χρονου.

Όμως ο Schumi Jr ακολουθεί το δικό του δρόμο και μετά την εντυπωσιακή κατάκτηση του τίτλου στην Ευρωπαϊκή Formula 3, φέτος του έχουν ανοίξει νέοι ορίζοντες. Θα αγωνιστεί στη Formula 2 με την PREMA, έγινε μέλος της Ακαδημίας Οδηγών της Ferrari και εντάχθηκε στο πελατολόγιο της εταιρείας management του Nicolas Todt.

Όλοι λοιπόν περιμένουν να τον δουν σύντομα στη Formula 1. Η πίεση είναι δεδομένη και για αυτή, ο Mick Schumacher μίλησε στο επίσημο περιοδικό της FΙΑ, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου αθλητισμού.


«Είμαι χαρούμενος που είμαι ο γιος του σπουδαιότερου οδηγού F1 όλων των εποχών. Και είμαι χαρούμενος που είναι ο σπουδαιότερος, τον θαυμάζω για αυτό. Παρότι αυτό για εμένα μπορεί κάποιες φορές να είναι δύσκολο, έτσι έχουν τα πράγματα. Υπάρχουν θετικά, υπάρχουν και αρνητικά σε αυτό. Το να έχεις την υποστήριξη τόσων ανθρώπων από όλο τον κόσμο, δεν μπορεί να είναι άσχημο», είπε ο Mick.

Κάποτε ο μπαμπάς του είχε πει ότι θα προτιμούσε ο γιος του να παίζει… γκολφ αντί να τρέχει στις πίστες του κόσμου. Έπρεπε όμως να ξέρει πως το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά.

«Οι αγώνες και το karting ήταν η καθημερινότητα της οικογένεια μας και πάντα μου άρεσε να κάνω karting με τον πατέρα μου. Περνούσαμε πολύ ωραία και θυμάμαι μία μέρα που με είχε ρωτήσει αν αυτό ήθελα να είναι το χόμπι μου ή να το κάνω επαγγελματικά. Το απάντησα αμέσως το δεύτερο. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο», αποκάλυψε ο Mick.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ