2019-02-13 18:47:26
Φωτογραφία για O Θεοδωράκης στη θέση του Γρηγόρη στο THE 2NIGHT SHOW! (photo)
απόψε στις 23.45

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντά, απόψε, για πρώτη φορά τηλεοπτικά, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σε μια ειλικρινή συνέντευξη εξηγεί γιατί ψήφισε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και μιλάει για το μέλλον του Ποταμιού. Επίσης, απαντά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το κατά πόσο φοβάται τον θάνατο. Τέλος, εξηγεί γιατί το Ποτάμι έχει «άρωμα γυναίκας» και εάν θα μπορούσε ο ίδιος να επιστρέψει ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση.   

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται, επίσης στο πλατό του «Τhe 2Night Show», την ηθοποιό της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», Ντόρα Μακρυγιάννη. Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκαλύπτει πώς σε μια βραδιά παράτησε τα πάντα και αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. 

Τέλος, ο Γρηγόρης θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του Παντελή Παντελίδη, καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από το θάνατό του, παρουσιάζει τις τρεις τηλεοπτικές του συναντήσεις με τον αγαπημένο τραγουδιστή σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα που τον κρατά ζωντανό στη μνήμη όλων. #The2NightShow

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ