2019-02-14 07:51:34
Φωτογραφία για Live Tiles: αφαίρεση από τα Windows 10;
Μια φήμη που εμφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα ανέφερε ότι η Microsoft ετοιμάζεται να σταματήσει την εμφάνιση των live tiles στα Windows 10. Η εταιρεία σύμφωνα με τις φήμες θα προσπαθήσει με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσει ένα πιο στατικό μενού Έναρξης για καλύτερη και πιο αποτελεσματική εκκίνηση των εφαρμογών.Live Tiles: αφαίρεση από τα Windows 10; Όπως φαίνεται λοιπόν, η εταιρεία είναι ήδη έτοιμη για αυτή τη σημαντική αλλαγή στα Windows 10, αφού ένα βασικό χαρακτηριστικό αφαιρέθηκε από τα τελευταία builds του 19H1. 

  Τέρμα στα Live Tiles;

 Όπως αναφέρθηκε στο Twitter, η τελευταία έκδοση των Windows 10 19H1 δεν συμπεριλαμβάνει πλέον κάποια επιλογή για την προσάρτηση νέων εφαρμογών στο μενού Έναρξης, αλλά εμφανίζει μόνο μια ρύθμιση για την εκκίνησή τους μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δημιουργούνται πλέον live tiles (κινούμενα πλακίδια) στο μενού Έναρξης
. Αυτή η νέα προσέγγιση μπορεί να θεωρηθεί σαν το πρώτο βήμα για την αφαίρεση αυτής της δυνατότητας που δανείστηκε η εταιρεία από τηλέφωνα των Windows. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι αν και η παραπάνω αλλαγή υπάρχει στο τελευταίο build προεπισκόπησης των Windows 10, η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα κάτι από τα παραπάνω. Ωστόσο, όπως ανέφερε η αρχική φήμη, αυτή η αλλαγή νοοτροπίας θα μπορούσε να εφαρμοστεί σταδιακά. 

Για αρχή η Microsoft θα μπορούσε απλώς να δημιουργήσει ένα στατικό μενού Έναρξης στα Windows Lite, τη νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος της εταιρείας που βασίζεται στα Windows 10 και θα χρησιμοποιεί μόνο εφαρμογές από το Microsoft Store. Αν υιοθετηθεί αυτό το μενού Έναρξης, ο νέος σχεδιασμός του μενού θα μπορούσε να επεκταθεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows 10 κάποια στιγμή στο μέλλον, αν και η σημερινή ανακάλυψη δείχνει ότι η νέα ιδέα μπορεί να υιοθετηθεί μάλλον νωρίτερα από ό, τι περιμέναμε. Όσον αφορά τους λόγους για την απομάκρυνση των live tiles, είναι ότι οι χρήστες δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται και τόσο για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ