2019-02-14 11:09:27
Φωτογραφία για ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Ανακοίνωση του Συμπαραστάτη του Δημότη, Χ. Ποθουλάκη, «ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ» και παράθεση δείγματος εγγράφων τα οποία αποδεικνύουν την ύπαρξη των εν εξελίξει διαδικασιών.

Η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως :

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης Σπάτων - Αρτέμιδος, ως ανεξάρτητη Αρχή, αρμόδιος για την κακοδιοίκηση στις τοπικές υποθέσεις, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ σχετικά με τις ενέργειές του (βλ. εφημερίδες, blog και FORUM του Συμπαραστάτη). 

Συγκεκριμένα έχει προσφύγει ήδη – εμπρόθεσμα – και στην ποινική και στην αστική Δικαιοσύνη, τόσο κατά των μη σύννομων ενεργειών για την προώθηση του ΚΕΛ, όσο και κατά των μη σύννομων ενεργειών της μεθοδευμένης οριοθέτησης – διευθέτησης του ρέματος Ραφήνας (συνδέεται με το ΚΕΛ). 

Επίσης ο Συμπαραστάτης έχει προσφύγει στην αρμόδια ελεγκτική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αναμένει αποτελέσματα, τα οποία θα προσκομίσει στον τεράστιο ποινικό φάκελο – δικογραφία που έχει δημιουργηθεί. 


Στο ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, με βάση τις ενέργειες του Συμπαραστάτη έχει ήδη κατά ένα μέρος ασκηθεί ποινική δίωξη και ορίστηκε δικάσιμος στις 20.3.2019 (στο Γ’ Τριμελές), επ’ αφορμή (όπως λέει ο Εισαγγελέας) την από 12.2.2016 μηνυτήρια αναφορά του ΣτΔΕ, ο οποίος έχει ήδη δηλώσει και παράσταση πολιτικής αγωγής.

Δείτε ολόκληρο το έγγραφο:

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ