2019-02-14 18:09:01
Φωτογραφία για Η Samsung θα προσφέρει έως 550 δολάρια για την ανταλλαγή του παλιού iPhone στο νέο Galaxy S10
Η Samsung ξεκινά μια νέα διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση του Galaxy S10. Για να προσελκύσει νέους πελάτες, η εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού iPhone για τη ναυαρχίδα της Samsung με έκπτωση 550 δολαρίων.  

Λίγες μέρες πριν από την παρουσίαση του Samsung Galaxy S10 και η εταιρεία ξεκίνησε να προωθεί τη νέα ναυαρχίδα της. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ανταλλαγής χρηστών, οι χρήστες θα λάβουν έκπτωση 550 δολαρίων για την αγορά μιας νέας συσκευής, υπό την προϋπόθεση ότι η προηγούμενη συσκευή τους ήταν ένα iPhone X, XS, XS Max, XR, 8 ή 8 Plus. Κατά την ανταλλαγή των iPhone 7 ή 7 Plus, η έκπτωση θα είναι 300 δολάρια. Για iPhone 6S / 6S Plus και iPhone 6 , 150 και 75 δολάρια αντίστοιχα.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, του Phonearena, η κυκλοφορία του Galaxy S10 θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2019 και τα πρώτα smartphones θα παραδοθούν στους πελάτες στις αρχές Μαρτίου.

Θυμηθείτε ότι νωρίτερα μπήκε στο δίκτυο ένα teaser-video, το οποίο επιβεβαίωσε τις φήμες για το Galaxy S10 , συμπεριλαμβανομένης μιας τριπλής κύριας κάμερας και ενός αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων επιμέρους της οθόνης.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ