2019-02-15 22:00:20
Φωτογραφία για Δεν περνάνε τα μηνύματα του Μαρινάκη
Μηνύματα... στέλνει εδώ και μερικές μέρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα ο λόγος του δεν "εισακούγεται" από την ομάδα με τις επιδόσεις να απέχουν πάρα πολύ από τις επιθυμητές για τον ιδιοκτήτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από την βαριά ήττα με άθλια εικόνα στην Τούμπα και το 3-1 με τον ΠΑΟΚ είχε μιλήσει στην ομάδα και είχε πει: «Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς και θα πάρουμε το πρωτάθλημα» με το αποτέλεσμα... γνωστό. Μετά το 3-1 στην Τούμπα και πριν το ματς με τους Ουκρανούς ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών φέρεται να μετέφερε στην ομάδα το ακόλουθο μήνυμα: «Είμαι απογοητευμένος κυρίως με την εικόνα που είχατε. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Νικήστε Ντινάμο και ΑΕΚ και θα τα ξεχάσω όλα». Το αποτέλεσμα; Ισοπαλία 2-2 με την ομάδα του Κιέβου και ψαλίδισμα των ελπίδων για πρόκριση στους "16" του Europa League
. Τρίτο μήνυμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το 2-2 με τους Ουκρανούς στο Καραϊσκάκη όπου φέρεται να κατέβηκε στα αποδυτήρια και να είπε τα εξής στην ομάδα: «Περιμένω να δείξετε ότι είστε καλύτεροι από Ντινάμο και ΑΕΚ. Είστε καλύτερη ομάδα και θέλω από εσάς να το αποδείξετε στο γήπεδο με δύο νίκες στα ματς που έρχονται με ΑΕΚ και στο Κίεβο». Λογικά αν και το τρίτο μήνυμα του Βαγγγέλη Μαρινάξη δεν πιάσει... τόπο και ο Ολυμπιακός δεν παρουσιαστεί όπως πρέπει με ΑΕΚ και Ντινάμο και δεν κερδίσει τους κιτρινόμαυρους μένοντας παράλληλα και εκτός Ευρώπης, δεν θα πρέπει να αποκλειστούν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ