2019-02-16 13:45:12
Φωτογραφία για Ανδρέας Γεωργίου-Βάνα Δημητρίου: Έτσι θα είναι το νέο τους σίριαλ...
και δεν θα είναι στον ALPHA

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν από μέρες η απόφαση των Γεωργίου-Νικολάου-Δημητρίου να ολοκληρώσουν το επιτυχημένο ΤΑΤΟΥΑΖ και να μην το πάνε 3η σεζόν. Όπως όλα δείχνουν αλλά και όπως και ο ίδιος ο Κούλλης Νικολάου δήλωσε, η νέα σεζόν δεν θα τους βρει στον ALPHA.Τι ετοιμάζουν ,όμως; Πώς θα είναι το νέο τους σίριαλ;

Ο Γρηγόρης Μελάς μέσα από το newsit.gr, μεταφέρει: Η τριάδα Δημητρίου-Γεωργίου-Νικολάου έχει ήδη αποφασίσει την επόμενη σειρά και αυτή την περίοδο η Βάνα Δημητρίου θα ολοκληρώσει το σενάριο του «πιλότου», ενός δηλαδή δίωρου επεισοδίου με σκοπό ο Ανδρέας Γεωργίου να κάνει γυρίσματα μέσα στον επόμενο μήνα. Κι όταν λέμε «πιλότος» εννοούμε κανονικό επεισόδιο, όπως ακριβώς έκανε η τριάδα και με το «Τατουάζ» το οποίο ήθελαν όσοι το είδαν αλλά τελικά κλείστηκε συμφωνία με τον ALPHA.  

Την ίδια ακριβώς τακτική, λοιπόν, φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και με την καινούργια τους σειρά κάνοντας επαφές με τους ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι όπως έχω διαπιστώσει είναι αρκετοί, καθώς όπως είναι λογικό πολλοί θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους την «πετυχημένη τριάδα»! Τώρα, όσον αφορά την καινούργια σειρά δεν θα αποκαλύψω πολλά αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πρόκειται για ένα σενάριο που τα έχει όλα: από αίσθημα, πάθος και ίντριγκα μέχρι μυστήριο… αλλά πολύ μυστήριο, οπότε μάλλον δεν θα είναι,… μυστήριο το γιατί εκτιμάται ότι και η καινούργια τους σειρά την επόμενη σεζόν, σε όποιο κανάλι κι αν βρεθεί, θα καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές όπως έχει γίνει με το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ» τους.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ