2019-02-17 10:20:18
Φωτογραφία για Σχεδόν οριστικό για ΣΚΑΪ: Φεύγει ο Τούρκος, έρχεται ο Γεωργίου! Όλο το ρεπορτάζ...
Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πιθανή θεωρείται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της τούρκικης εταιρείας παραγωγής Acyn Media με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου και της "Real Life" αναφέρει πως το κανάλι του Φαλήρου επιθυμεί να διατηρήσει στο δυναμικό του μόνο το "The Voice", αφού ήταν το μόνο project που κατάφερε να φέρει την επιθυμητή τηλεθέαση και όχι το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" ή κάποια άλλη νέα παραγωγή του Τούρκου.

Ο ΣΚΑΙ τη νέα σεζόν θα κατέβει με 5 σειρές, εκ των οποίων η μία καθημερινή. Μάλιστα, επίκειται και οριστικό κλείσιμο της συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου και της ομάδας του με το κανάλι, ώστε το νέο καθημερινό σήριαλ να φέρει την υπογραφή του. 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα στελέχη του σταθμού τονίζουν τις πολύ καλές σχέσεις του διευθυντή προγράμματος Λοίζου Ξενοπουλου με τον Ανδρέα Γεωργίου από την εποχή που ξεκίνησε στο Mega με τη σειρά "31 δρόμοι". 

Υ.Γ Πάντως, το "The Voice" υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 2 κανάλια που θα το ήθελαν στο δυναμικό τους και ενδεχομένως να το διεκδικήσουν. 

Για να δούμε αν η συμφωνία ΣΚΑΙ-Γεωργίου είναι τόσο κοντά που δεν αφήνουν περιθώρια διεκδίκησης από τον ALPHA και τον ΑΝΤ1. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ