2019-02-18 07:42:04
Φωτογραφία για Έλεος πια φωνάζει η ΠΟΑΣΥ- Κάρτες για τα ΜΜΕ, επίδομα ΕΚΑΜ, καθαρίστριες και τώρα τα νυχτερινά; Μόνο οι κρίσεις σας απασχολούν;
Πνέουν τα μένεα τα μέλη της ΠΟΑΣΥ σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr για την πολιτική και κυρίως τη φυσική ηγεσία, που όπως διαπιστώνεται το μοναδικό

θέμα προτεραιότητας των επικεφαλής της ΕΛΑΣ, είναι οι κρίσεις και το ξεζούμισμα του προσωπικού σε έργα και δραστηριότητες που στην πλειοψηφία του δεν άπτονται της αποστολής τους.

 Μιλώντας στο bloko.,gr κορυφαία στελέχη κάνουν λόγο και σφοδρή επίθεση κυρίως στο πρόσωπο του αρχηγού, για τον οποίο σημειώνουν ότι αυταπόδεικτα πλέον η θητεία του συναρτάται μόνο τις κρίσεις (έκτακτες και τακτικές) με παράλληλη πλήρη αδιαφορία για τα απαράγραπτα δικαιώματα του αστυνομικού.

Απαριθμώντας τα δεινά που μαστίζουν το προσωπικού και για τα οποία αδιαφορεί παντελώς η ηγεσία σημειώνουν τα εξής: 

1. Κάρτες για την ελεύθερη μετακίνηση των αστυνομικών στα ΜΜΜ. "Μας αναγκάζουν να παίζουμε το κλέφτες κι αστυνόμοι στις συγκοινωνίες ή κρυφτούλι με τους ελεγκτές". Σημειώνουμε ότι το bloko.gr έχει αποκαλύψει ότι η παράδοση των καρτών δεν έχει γίνει καθώς οι οικονομικές υπηρεσίες του αρχηγείου δεν έχουν καταβάλει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που αντιστοιχεί στο ΦΠΑ.


2. Για την κατάργηση του επιδόματος της ΕΚΑΜ τονίζουν πως είναι αδιανόητη αδικία που πλέον και παρά τις διαβεβαιώσεις δεν θεραπεύεται.

3. Για τις καθαρίστριες και τη μετατροπή των αστυνομικών καταστημάτων σε υγειονομικές βόμβες και χωματερές λένε πως υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη λύση του προβλήματος

που θέτει σε κίνδυνο αστυνομικούς, πολίτες και κρατούμενους. Κι εδώ όπως επίσης έχει γράψει το bloko.gr, μόνο για την Κατεχάκη ενδιαφέρθηκαν και προσέλαβαν 18 καθαρίστριες. Τα καλά και συμφέροντα, σημειώνουν χαρακτηριστικά. "Πού είναι ο αρχηγός μας", φωνάζουν. "Κρυμμένος πίσω από τις λίστες των κρίσεων;

4. Η μη καταβολή, όχι μόνο των οφειλόμενων από την προηγούμενη μισθοδοσία, αλλά και άρνηση αποζημίωσης του προηγούμενου μήνα, είναι η θρυαλλίδα σταγόνα. "Θα μας βρίσκουν κάθε μέρα μπροστά τους" λένε, και στην αδιαφορία θ' απαντήσουμε όπως και όσο δεν θα το περιμένουν.

Έως πότε καταλήγουν. "Μόνο οι κρίσεις ενδιαφέρουν υπουργούς και αρχηγό; Μόνο αυτές είναι η αστυνομία; Τώρα θα καταλάβουν ότι η αστυνομία είναι το προσωπικό της και δεν μπορούν να το ποδοπατούν", προαναγγέλλοντας ότι η σημερινή ενέργεια είναι μόνο η αρχή.

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ