2019-02-19 21:06:59
Φωτογραφία για Ο αρχηγός την Παρασκευή έδινε συγχαρητήρια στα στελέχη της ΥΔΕΖΙ και την Τρίτη διέγραψε μέρος της ιστορίας της
Το bloko.gr  κατακλύζεται από τηλεφωνήματα οργής και αγανάκτησης μετά την ανακοίνωση των αποστρατεύσεων των ταξίαρχων. Κοινή συνισταμένη όλων; Το όνομα του

κ. Στέλιου Σπανάκη.

Σ' αυτό στέκονται όλοι πρώτα και κύρια για να δηλώσουν και να εκδηλώσουν την οργή τους για τους κομμένους ταξίαρχους. Δεν είναι το γεγονός πως πήρε ο κ. Σπανάκης προαγωγή πριν από τρεις μήνες που εξοργίζει.

Είναι που πριν από λίγες ημέρες ο κ. αρχηγός πήγε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στα γραφεία της ασφάλειας Αττικής και του ΥΔΕΖΙ, για να συγχαρεί τους αξιωματικούς για την επιτυχία εξουδετέρωσης της συμμορίας που μεταξύ άλλων δολοφόνησε τον Σταματιάδη μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Σε ποιο όμως ακριβώς γραφείο πάτησε ο κ. αρχηγός; Σε αυτό που στο παρόν και στο παρελθόν κάποιοι αξιωματικοί πέρασαν ώρες αγωνίας, σκληρής δουλειάς, ξενυχτιού, αστυνομικών αναλύσεων κοκ, την ώρα που όλα εκείνα τα χρόνια υπήρξε διοικητής αστυνομικών σταθμών.


Και είναι αυτοί οι αξιωματικοί, το Νοέμβριο ο Παπασηφάκης, τώρα ο Σπανάκης, που επέτρεψαν σε αρχηγούς, όπως τώρα εκείνος, να μοιράζουν υποκριτικά συγχαρητήρια σε αξιωματικούς με θητεία και προϋπηρεσία στην εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων κάθε είδους, απαγωγές και εμπλεκόμενους σε αναρίθμητες υποθέσεις που βλάπτουν την εθνική ασφάλεια.

Στο πρόσωπο του κ. Σπανάκη, όπως και του κ. Παπασηφάκη ο αρχηγός εκφράζει την άποψη του για το έργο και την αποδοτικότητα της ασφάλειας. Εκτός πάλι και αν όπως εικάζεται κι ενδεχομένως βάσιμα, υποκρύπτονται άλλου είδους σκοπιμότητες.

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ