2019-02-20 14:47:00
Φωτογραφία για Οι πρίγκιπες της παραγκούπολης, που λέγεται Ελληνική Αστυνομία - κείμενο αστυνομικού
Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού: Αν όλοι αυτοί οι υποστράτηγοι που προσπάθησαν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια στις θέσεις τους, στις χθεσινές κρίσεις, αφιέρωναν το 20% της

ενέργειας τους, για να διορθώσουν τις άσχημες συνθήκες που επικρατούν στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ., τότε ίσως οι συνάδελφοι θα πληρωνόταν τα νυχτερινά τους, θα είχαμε καθαριότητα στα τμήματα και ασφαλή περιπολικά.

Η λέξη ηγεσία (η οποία δεν εμπεριέχει αρνητικά επίθετα εξ ορισμού), που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους υποστράτηγους ως φυσική ηγεσία, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται πλέον γιατί ουδεμία σχέση έχει με αυτούς.

Ο ηγέτης βάζει το καλό του συνόλου πάνω από το άτομο του και οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον.

Η λέξη μάνατζερ όμως, είναι η κατάλληλη!

Μόνο έτσι, μπορείς να περιγράψεις σωστά την κατάσταση στην Ελληνική Αστυνομία, λέγοντας ότι έχει κακούς μάνατζερ. Αυτός είναι ο λόγος που πάει από το κακό στο χειρότερο, όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με τις χθεσινές κρίσεις.Οι μάνατζερ νοιάζονται μόνο για τις θέσεις του και όχι για την επίλυση των προβλημάτων που εμφανίστηκαν κατά την διοίκηση τους.

Κουράγιο συνάδελφε που εργάζεσαι και αναπνέεις στο πεζοδρόμιο, ξεκινάει άλλος ένας δύσκολος χρόνος με κακούς μάνατζερ και τους χειροκροτητές-υποτακτικούς τους, που ζουν προφυλαγμένοι στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία τους.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ