2019-02-20 18:06:41
Φωτογραφία για Οι Αξιωματικοί Βορείου Αιγαίου για τις κρίσεις
Διαβάστε την ανακοίνωση των Αξιωματικών Βορείου Αιγαίου: Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον βοηθό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου κ. Κατσαρό

Γεώργιο για την προαγωγή του στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή κατά τις ετήσιες τακτικές κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και τύχη στην μετέπειτα σταδιοδρομία του.

Επίσης, καλωσορίζουμε τον Ταξίαρχο κ. Σαραντίδη Αντώνιο που τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου ως Διευθυντής και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αυγερινό Δημήτριο που επανέρχεται στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου. Τους ευχόμαστε υγεία,  δύναμη και υπομονή στην άσκηση των νέων καθηκόντων τους, έχοντας τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας.

Ακόμα, ευχόμαστε κάθε καλό στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κεβοπουλο Γεώργιο, ο όποιος τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής μετά από μακροχρόνια προσφορά στην κοινωνία της Χίου. Το αναγνωρισμένο έργο του στην προστασία του πολίτη και η σημαντική συνεισφορά του στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης είναι αδιαμφισβήτητα.


Μετά το πέρας της διαδικασίας των τακτικών κρίσεων δε σημειώθηκαν αλλαγές στην ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου. Ευχόμαστε στους Αξιωματικούς που κρίθηκαν ως ικανοί, να συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους με τον ίδιο ζήλο, με γνώμονα τη χρηστή Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και με σκοπό την επίτευξη του στόχου της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης του πολίτη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΚΟΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ