2019-02-21 20:26:56
Φωτογραφία για ΑΣΤΑΚΟΣ: Έκλεισε οριστικά το υποκατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΦΩΤΟ)
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου 

         Κλειστό βρήκαν το υποκατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στον ΑΣΤΑΚΟ όσοι πήγαν το πρωί της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου 2019 να διεκπεραιώσουν οικονομικές συναλλαγές, αφού  το υποκατάστημα έκλεισε οριστικά, παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για να παραμείνει ενεργό........  

         Η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας γνωστοποιήθηκε στα μέσα του Δεκεμβρίου 2018, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε φορείς, συλλόγους, επαγγελματίες και κατοίκους, θεωρώντας ότι το κλείσιμο της τράπεζας θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για την περιοχή τόσο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, όσο και για τους επισκέπτες.

         Όμως παρά τις διαμαρτυρίες και τις αντδράσεις η απόφαση για το κλείσμο απο ότι φαίνεται ήταν οριστική και μη αναστρέψιμη και έτσι την περασμένη Πέμπτη το υποκατάστημα λειτούργησε για τελευταία φορά και απο το ίδιο απόγευμα ξεκίνησε η αποξήλωση και η μεταφορά του εξοπλισμού και της επίπλωσης.


          Έξω από το υποκατάστημα είχε μπει σχετική ανακοίνωση που ενημερώνει τους πελάτες ότι από εδώ και στο εξής θα εξυπηρετούνται από το κατάστημα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ και ότι το ΑΤΜ θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του. 

         Τώρα το πως, πόσο χρόνο θα ξοδέψει ο κάθε κάτοικος και πόσα θα ξοδέψει για να πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα στο Μεσολόγγι και να εξυπηρετηθεί δεν το υπολογίζει η διοίκηση της τράπεζας, όπως δεν υπολόγισε τις αντιδράσεις των Συλλόγων, φορέων καθώς και των κατοίκων του Αστακού. 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ