2019-02-26 23:14:34
Φωτογραφία για Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την 8η Ε.Μ.Α.Κ.
Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις της 8ης Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του προσωπικού της και πολλών καλεσμένων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αγιασμός, ενημέρωση - απολογισμός για τη δράση - συμβάντα που κλήθηκε να επέμβει η μονάδα κατά την τελευταία τριετία, ενώ στο τέλος βραβεύτηκαν για την δωρεά εξοπλισμού και την αμέριστη συμπαράστασή τους, η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. ‘’ΟΛΥΜΠΟΣ‘’, καθώς και ο Δήμος Τεμπών.

 

 

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Συνταγματάρχης Πάτερ Αθανάσιος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και δύναμη και εξήρε το έργο της Μονάδας.

Την ενημέρωση – απολογισμό έκανε ο Διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ, Αντιπύραρχος Λάμπρος Κίτσιος, ο οποίος τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία που έχει ο πολύτιμος εξοπλισμός που παρέλαβε η μονάδα από τις χορηγίες ιδιωτών και φορέων.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Χρήστος Σπαθούλας, οι Διοικητές ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, Π.Υ. Ελασσόνας, 1ου και 2ου Π.Σ. Λάρισας και ο Αν. Διοικητής του 3ου Π.Σ. Λάρισας. Επίσης εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, των δήμων Λάρισσας και Τεμπών, της Ελληνικής Αστυνομίας, του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, η Διευθύντρια της Ellopia Films USA, της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας, εκπρόσωποι φορέων και εθελοντικών ομάδων.

 

 

 

από το facebook του Πυροσβεστικού Σώματος
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ