2019-02-27 14:27:47
Φωτογραφία για Αστυνομικοί - γλάστρες στη Θράκη
Διαβάστε το κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

 Εδώ και 4-5 μήνες οι Αστυνομικές δυνάμεις του νόμου Ξάνθης και Κομοτηνής με διαταγή πιθανόν από το αρχηγείο όπως ακούγεται κάνουνε Στέκ στα διόδια Mεστης και στον κόμβο που βρίσκεται πλησίον στης ΣΑΠΕΣ.

Στην αρχή βγαίναν δουλειές μέχρι που τα κυκλώματα διακίνησης μεταναστών μάθαν όλους τους δρόμους για να αποφεύγουν τα μπλόκα. Τα σημεία που επιλέχθηκαν εξ αρχής ήτανε λάθος! !!Στην Θράκη υπάρχουνε τρεις δρόμοι που είναι το πέρασμα των διακινητών!!!

Διόδια Iασμου-Πόρτο Λάγος-αμάξα δες! !Αλλά εξ αρχής δεν ρωτήθηκαν οι μάχιμοι αστυνομικοί που ασχολούνται με την λαθρομετανάστευση! !!Αν η ηγεσία θέλει αποτελέσματα πρέπει άμεσα να αλλάξει τα σημεία και να πάνε τα μπλόκα στους τρεις δρόμους που έγραψα πάρα πάνω! !!Επιτέλους να αποφασίσουν θέλουν δουλειά ή οχι;

ΑΝ δεν θέλουν να μην σπαταλάνε άσκοπα τις δυνάμεις και μας κοροϊδεύει και ο κόσμος που περνάει από τα υπάρχοντα μπλόκα και μας λέει ότι εδώ που καθόμαστε δεν περνάνε και ότι τα φορτωμένα περνάνε από τους άλλους δρόμους! !!!!!Ας έρθει ο αρχηγός να δει το πλάνο αεροπλάνο που υπάρχει τώρα και το σωστό πλάνο που θα μπορούσε να υπάρχει εξ αρχής! !πότε δεν είναι αργά. Με εκτίμηση ένας αστυνομικός κατσαπλιας που ξέρει ποιο πολλά από κάποιους Αξιωματικούς! !!
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ