2019-02-27 14:33:55
Φωτογραφία για Τι δήλωσε για τις κρίσεις στο ΣΞ ο Α/ΓΕΣ Αντγος Γεώργιος Καμπάς
Του Ηλία Προύφα

Θετικές οι εντυπώσεις των Στρατιωτικών Συντακτών, στην πρώτη συνάντηση με το νέο Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, σήμερα το πρωί στο ΓΕΣ.

Στο περιθώριο της τελετής παράδοσης - παραλαβής του νέου Εκπροσώπου Τύπου, του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους δημοσιογράφους, στους οποίους τόνισε ότι θα διευκολύνει το έργο τους.

''Δεν έχουμε να κρύψουμε απολύτως τίποτα'' τόνισε στο χαιρετισμό του, δίνοντας παράλληλα εντολή στο νέο εκπρόσωπο τύπου Συνταγματάρχη Γιάννη Χειμαριό, για διευκόλυνση στην πληροφόρηση των ειδήσεων.

Στο καθιερωμένο ''πηγαδάκι'', είχε την ευκαιρία να απαντήσει και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και συγκεκριμένα στο φλέγον θέμα των κρίσεων στο Στρατό Ξηράς, οι οποίες όπως επιβεβαίωσε, ξεκινάνε την ερχόμενη Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019.

Πρόθεσή του είναι να ξεμπλοκάρει την επετηρίδα, κάτι που όπως τόνισε θα γίνει φέτος. Οι κρίσεις Συνταγματαρχών, θα φθάσουν στην τάξη '89.

Αναφερόμενος στην Τουρκική άσκηση ''Γαλάζια Πατρίδα'', ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι την παρακολουθούμε με ψυχραιμία ,ως μία συνηθισμένη στρατιωτική δραστηριότητα.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ