2019-03-02 20:16:15
Φωτογραφία για ΑΡΤΕΜΙΔΑ: Χρήση Εκλογικής Παράταξης για Επαγγελματική Προβολή!!!
1 εικόνα 1000 λέξεις

Πρόκειται για μια πολύ πρωτότυπη πρακτική, που ίσως δικαιολογείται σε περίοδο κρίσης!! Συνήθως γίνεται το αντίθετο, ειδικά μέσα σε προεκλογική περίοδο!!

Όταν το άτομο, που αυτοαποκαλείται "αρχηγός παράταξης" με την οποία διεκδικεί Δημαρχιακό θώκο, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα επαγγελματικά από τα εκλογικά και χρησιμοποιεί μια ολόκληρη παράταξη για επαγγελματική προβολή, θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και στην περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος!! 

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει γίνει με «πολύ προσεκτικό σχεδιασμό» και βάσει συγκεκριμένου σχεδίου!!

Με αυτή την κίνηση ακυρώνει τον εαυτό της και εκθέτει ανεπανόρθωτα το κάθε ένα από τα μέλη της παράταξης ανασσα οι οποίοι είναι απόλυτα σύμφωνοι σε αυτή την πρακτική! 

Διαβάστε πόσο καθαρά τα ομολογεί όλα αυτά (δεν είναι δικά μου λόγια) η ίδια  κα Άννα Ραφτοπούλου:

«Με τον ερχομό της παράταξής μου στην εξουσία δεν θα αλλάξει μόνο σε πρόσωπα η δημοτική αρχή, θα αλλάξει και η νοοτροπία. Έχουμε σαν παράταξη πολύ διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα από κάθε άλλη.

Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι για εμάς βιοπορισμός ούτε θα μας προσφέρει κύρος και αναγνώριση.

Η ενασχόληση με τα κοινά πηγάζει μόνο από την αγάπη μας για τον τόπο που κατοικούμε και εργαζόμαστε και από τη διάθεση μας να προσφέρουμε.

Έχουμε κάνει πολύ προσεκτικό σχεδιασμό των ενεργειών μας για την επόμενη μέρα της εκλογής μας και έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για τον Δήμο μας.

Ο Δήμος μας με τα πολλά προβλήματα του, έχει ανάγκη από ανθρώπους με θέληση και ροπή προς την ομαδική δουλειά.

Η παράταξη μας γνωρίζει τι σημαίνει ομαδική δουλειά και ξέρει να αξιοποιεί τα μέλη της. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι από τις εκλογές έως σήμερα ανελλιπώς μια φορά τον μήνα συνεδριάζαμε και συζητάγαμε τα θέματα της επικαιρότητας».

Πάρτε λοιπόν, μια ανάσα και ετοιμαστείτε για μια δήμαρχο ίδια, αν όχι χειρότερη από τους προηγούμενους, πλαισιωμένη από μια παράταξη χειρότερη από όσες έχουν περάσει από τον τόπο μας, αφού αποτελείται από ανθρώπους που μπορούν να υποστηρίζουν μια τέτοια υποψήφια και τέτοιες πρακτικές!!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ