2019-03-04 11:55:42
Φωτογραφία για Ο γνωστός «Μάνθος» στη Σύγχρονη Αστυνομία της Ε.ΑΣ.Υ.Α!!! - Μοναδική μου αγάπη αστυνομικέ!!!
Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αθηνών "Σύγχρονη Αστυνομία" που μόλις εκδόθηκε.

Ο γνωστός «Μάνθος» στη Σύγχρονη Αστυνομία της Ε.ΑΣ.Υ.Α!!! - Μοναδική μου αγάπη αστυνομικέ!!!

Αποκατάσταση φήμης

  Του Κούκουρα Βασιλείου

   Ηθοποιού

     Είναι γεγονός τοις πάσι ότι ζούμε σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, κοινώς μωσαϊκό ανθρώπων, οι όποιοι φέρουν μαζί τους μια διαφορετικότητα, με όλα τα συμπαρομαρτούντα αυτής, τα οποία όπως είναι αναμενόμενο, είναι και θετικά και αρνητικά. Ο περιορισμός και η καταστολή των αρνητικών ιδιαιτεροτήτων , των επήλυδων άπτεται άμεσα με την αστυνομία. Η αστυνομία που, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είναι συνδεδεμένη στην συνείδηση του πολίτη, με κάτι «κακό», προσωπικώς αμφιβάλλω αν πραγματικά γνωρίζουμε τι είναι αυτό το «κακό» που συνοδεύει αυτή την ευγενή και ριψοκίνδυνη τάξη συμπολιτών μας.

           Το να είσαι αστυνομικός σε μια πρωτεύουσα όπως η Αθήνα, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Όλοι γρήγορα, άμεσα και εύκολα (όντες παντογνώστες  επί παντός του  επιστητού) κρίνουμε και επικρίνουμε τους πάντες και τα πάντα, κυρίως την αστυνομία. Είναι λάθος να κατηγορούμε τους ανθρώπους, που με όλες τις δυνάμεις τους και με κίνδυνο της ζωής τους, να λοιδορούνται αδιαλείπτως.


Εύχομαι ο επόμενος Δήμαρχος Αθήνας, όπου με τον έναν εκ των υποψηφίων θα συνεργαστώ, (θα ανακοινωθεί σύντομα), να εγκύψει με σοβαρότητα πάνω στο θέμα αποκατάστασης της αδικαιολόγητα κακής φήμης για την αστυνομία και τους άξιους και ικανότατους ανθρώπους που την στελεχώνουν.

          Ένα είναι σίγουρο: Χωρίς αστυνομία δεν κάνουμε! Γι' αυτό σύνεση και σιωπή για όλα τα Αστυνομικα Τμήματα που μοχθούν με αυταπάρνηση για εμάς.

Mε τον Αντιπρόεδρος της Ένωσης, Κωνσταντίνο Χύτα και την εφημερίδα ανά χείρας
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ