2019-03-04 14:05:56
Φωτογραφία για Πέθανε ο τραγουδιστής των Prodigy, Kιθ Φλιντ
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 49 χρονών ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος εντοπίστηκε νεκρός τη Δευτέρα από την αστυνομία στο σπίτι του στην Αγγλία

Όπως μεταδίδουν τα βετανικά ΜΜΕ ακόμη δεν έχουν διαπιστωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αλλά οι Αρχές δεν αντιμετωπίζουν τον θάνατό του ως ύποπτο.

«Κληθήκαμε μετά από ανησυχίες που υπήρχε για την υγεία ενός άνδρα, λίγο μετά τις 8:10 το πρωί της Δευτέρας. Πήγαμε εκεί και δυστυχώς ο 49χρονος ήταν νεκρός. Οι οικογένειά του έχει ενημερωθεί. Ο θάνατός του, δεν θα αντιμετωπιστεί ως ύποπτος», δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο Κιθ Φλιντ μαζί με τον Λίαμ Χάουλετ. και τον Λίροϊ Θόρνχιλ δημιούργησαν τους θρυλικούς Prodigy το 1990. O Φλιντ ξεκίνησε ως χορευτής στο γκρουπ, ενώ τραγούδησε τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες των Prodigy, «Firestarter» και «Βreathe», που και οι δύο έφτασαν στο νούμερο ένα των charts.

Ο Φλιντ ξεχώριζε για τις εκκεντρικές εμφανίσεις του και την ενέργεια που έβγαζε στη σκηνή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κατηγορήθηκε ότι με τους στίχους και τα τραγούδια του προωθεί τη βία.

Παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει κατά καιρούς οι Prodigy, κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί το πόσο πρωτοπόρο υπήρξε το συγκρότημα και την τεράστια επιρροή του στην ηλεκτρονική μουσική.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ