2019-03-04 23:52:09
Φωτογραφία για Σοκ από φριχτό έγκλημα στην Κρήτη - Μητέρα μικρών παιδιών το θύμα
Συγκλονισμένη και χωρίς να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί παρακολουθεί η τοπική κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από το φριχτό έγκλημα που σημειώθηκε στην Κρήτη με θύμα μία 32χρονη γυναίκα η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογενειακή τραγωδία έγινε στο σπίτι όπου διέμενε η άτυχη γυναίκα μετά τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Μαρτυρίες λένε ότι το ζευγάρι στο παρελθόν είχε μια σχέση με πολλές εντάσεις και συχνούς καυγάδες.

 

Σήμερα, αυτό που έγινε δεν το περίμενε κανείς. Πάνω στον καυγά, ο 36χρονος έπιασε την 32χρονη Κ. Μ. από το λαιμό και την στραγγάλισε ενώ στο σπίτι ήταν και τα δύο παιδιά τους. Αμέσως μετά την πράξη του και έχοντας συνειδητοποιήσει πια το τι έχει κάνει, παραδόθηκε στις Αρχές ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε και το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Η 32χρονη εργαζόταν στον Δήμο Σητείας στο Τμήμα Πρασίνου και ήταν μητέρα δύο μικρών παιδιών εκ των οποίων το ένα, μόλις λίγων μηνών.


 

Αναφορικά με τον 36χρονο που ανακρίνεται από τις Αρχές και που φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, ήταν συμβασιούχος στο Δασαρχείο ενώ πέρσι, εργάστηκε κι εκείνος για λίγο στο τμήμα πρασίνου του Δήμου Σητείας. Ο 36χρονος είχε ένα ακόμη παιδί από τον πρώτο του γάμο ενώ στο παρελθόν, έχει σχηματιστεί σε βάρους του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 32χρονης.

 

"Είμαστε συγκλονισμένοι από το τραγικό περιστατικό" δήλωσε στο ekriti.gr ο Δήμαρχος της Σητείας, Θοδωρής Πατεράκης.

 

Πηγή:
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ