2019-03-05 11:36:13
Φωτογραφία για Ανέλαβε καθήκοντα ο Ταξίαρχος Βαγγέλης Αναγνωστάκης
Τα νέα του καθήκοντα ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας ανέλαβε ο Ταξίαρχος Βαγγέλης Αναγνωστάκης. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που για χρόνια υπηρέτησε στην Ηλεία και

συνέδεσε την επαγγελματική και οικογενειακή του πορεία με το νομό, έφυγε πριν λίγες ημέρες από το Επιτελείο της Δ.Α. Ηλείας όπου υπηρετούσε ως Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής για τη νέα του θέση στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Οι δεσμοί με την Ηλεία δεν αποκόπτονται αφού η οικογένειά του διαμένει στον Πύργο.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας, γεννήθηκε στην Κέρκυρα το έτος 1964, αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Άρτας το έτος 1982.

Κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής, το έτος 1987 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, το έτος 1994. Παρακολούθησε το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας (2007).

Υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Αττικής, των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας, Λευκάδας και Ηλείας.

Την 19/02/2019 προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου και την 20/02/2019 τοποθετήθηκε στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.

ilialive.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ