2019-03-05 14:34:45
Φωτογραφία για Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΪΝΑΣ με καταγωγή απο τον ΠΡΟΔΡΟΜΟ Ξηρομέρου με τον Ν. Φαρμάκη
Την υποψηφιότητα του για το Περιφερειακό Συμβούλιο με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη ανακοίνωσε ο Σταύρος Λαϊνάς μα καταγωγή απο τον Πρόδρομο Ξηρομέρου. 

Αναλυτικά           Ο Σταύρος Λαϊνάς δραστηριοποιείται στον χώρο του πρωτογενή τομέα από το 2002 διατηρώντας γραφείο περιβαλλοντικών μελετών στο κέντρο του Αγρινίου. 

       Ασχολείται με την εκπόνηση περιβαλλοντικών –αλιευτικών μελετών καθώς επίσης με την αδειοδότηση κτηνοτροφικών μονάδων σε ολόκληρο τον νομό Αιτ/νιας.         Κατέχει πτυχίο μελετητικό κατηγορίας 26 και 27 του ΥΠΕΧΩΔΕ και είναι μέλος του ΓΕΩΤΕΕ και της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων. Διετέλεσε διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΙΧΘΥΚΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης.......         Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Μεσολογγίου και ενεργό μέλος της ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι μέλος του μητρώου στελεχών της Ν. Δημοκρατίας.

          Με την εμπειρία του, την αποφασιστικότητά του και την συνέπεια θα συμβάλλει στα μέγιστα στην επίτευξη του σκοπού που είναι η αναβάθμιση της περιφέρειας και του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.

    Η Δυτική Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αιτωλοακαρνανία έχει ανάγκη από έργα και όχι από λόγια !

ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ λοιπόν μαζί με το Νεκτάριο Φαρμάκη!

Σταύρος Λαϊνάς

Βιολόγος – Ιχθυολόγος
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ