2019-03-06 19:45:50
Φωτογραφία για Παναγιώτης Σταμάτης υποψήφιο μελος ΔΣ/ΕΑΑΝ στις Εκλογές ΕΑΑΝ Κυριακή 17 Μαρτίου 2019
Παναγιώτης Σταμάτης

Στο πλαίσιο της διενέργειας των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΝ την Κυριακή 17 Μαρτίου (στα γραφεία της Ε.Α.Α.Ν. Παπαρηγοπούλου 2, πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα)

Θα θελα να έχω την υποστήριξή σας στην υποψηφιότητά μου για μέλος του ΔΣ/ΕΑΑΝ, ούτως ώστε -σε συνεργασία με τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ-να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα προς το συμφέρον όλων των μελών της ένωσης.

Οι βασικοί στόχοι μου είναι οι εξής:

Πρώτα απ’ όλα τη δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας μέσω της κατάλληλης/ενισχυμένης νομικής συνεργασίας.

Θα επιδιώξω να τελειώσει το χρονίζον θέμα των ΑΝΙ και  την αναγνώριση των  επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, ώστε να μπορούμε να παίρνουμε ναυτικά φυλλάδια.

Ουσιαστικός διάλογος στο ΔΣ της ΕΑΑΝ. Αποδοχή, ύστερα από σχετική εξέταση από το ΔΣ, νέων ιδεών και εμπεριστατωμένων προτάσεων από τα μέλη. Να αναπτυχθεί ένας ευρύτερος διάλογος με τα μέλη μας, ένας κοινός χώρος συνεργασίας.


Ενίσχυση της σχέσεώς μας με τα εν ενεργεία στελέχη.

Στα πλαίσια πνεύματος αλληλεγγύης, να υπάρξουν πρωτοβουλίες παροχής βοηθείας και περιθάλψεως  κατόπιν των σχετικών αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου:

(α) Στα μέλη που το ΔΣ κρίνει ότι λόγω έκτακτων κοινωνικών περιστατικών ή άλλων εξαιρετικών συμβάντων έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας.

(β) Στα παιδιά οικονομικώς ασθενέστερων μελών που έχουν άριστη επίδοση στις σπουδές τους.

Θέσπιση γραφείου τύπου και Δημ. Σχέσεων (δημοσιογράφος).

Ειδικά για το θέμα των συντάξεων χηρείας που αφορά όλους μας θα εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια και δυνατότητα για την άμεση αποκατάσταση τους και την κατάργηση του σχετικού νόμου.

Εύχομαι να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ