2019-03-06 19:47:34
Φωτογραφία για Η Apple ενημέρωσε ήσυχα τη βρετανική έκδοση του Siri
Αυτή την εβδομάδα, οι χρήστες της βρετανικής έκδοσης του Siri παρατήρησαν μια αλλαγή στην ομιλία της γυναικείας έκδοσης του βοηθού φωνής. Φαίνεται ότι η Apple ενημερώνει ήσυχα την τεχνολογία του κειμένου σε ομιλία από την Siri.  

Σε αντίθεση με τις αλλαγές στην αμερικανική έκδοση του Siri στο iOS 11, οι αλλαγές στη βρετανική έκδοση ήταν μικρές και ασήμαντες. Η ενημέρωση επηρέασε μόνο την ποιότητα της προφοράς οπου η φωνή άρχισε να ακούγεται πιο έντονη, έλαβε σαφέστερη προφορά και έμαθε να επιλέγει σωστά τον τόνο.

Είναι πιθανό ότι η Apple χρησιμοποιεί νέες μεθόδους εκμάθησης μηχανών για να βελτιώσει τη σύνθεση του λόγου και να κάνει τη φωνή της Siri λιγότερο ρομποτική. Παρόμοιες παρατηρήσεις μοιράζονταν στο διαδίκτυο και οι Αυστραλοί χρήστες, γεγονός που μπορεί να σημαίνει ότι η Apple ενημερώνει σταδιακά όλες τις διεθνείς εκδόσεις.

Μια παρόμοια ενημέρωση παρατηρήθηκε επίσης στην αρσενική εκδοχή της φωνής του βρετανικού βοηθού Siri. Τώρα μπορούν να ακουστούν αλλαγές στο iPhone, το iPad και το HomePod.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Happy birthday to David Gilmour!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Happy birthday to David Gilmour!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ