2019-03-07 09:29:34
Φωτογραφία για Ενημερωτικά Σημειώματα ΕΦΚΑ: Ενημέρωση από αναγνώστες ιστολογίου μας
Από σχόλια 2 αναγνωστών μας:

ΣΧΟΛΙΟ 1:

Για τους συνταξιούχους που αναζητούν τα μηνιαία εκκαθαριστικά μέσω του ΕΦΚΑ, παραθέτω απάντηση στο ερώτημα στον ΕΦΚΑ :

«Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τον ΕΦΚΑ. Σε απάντηση του μηνύματός σας, σας γνωρίζουμε ότι:

Η εκτύπωση των ενημερωτικών σημειωμάτων συντάξεων Δημοσίου του ΕΦΚΑ από τον Ιανουάριο 2019 και εφεξής δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη μέσω του δικτυακού τόπου της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Ωστόσο, στην παρούσα φάση, δεν έχει τεθεί ακόμη σε λειτουργία η έκδοση ενημερωτικών σημειωμάτων συντάξεων Δημοσίου μέσω της ιστοσελίδας του ΕΦΚΑ.

Το λογισμικό εκτύπωσης των μηνιαίων Ενημερωτικών Σημειωμάτων Συντάξεων δεν λειτουργεί προσωρινά καθώς βρίσκεται σε διαδικασία βελτίωσης – αναβάθμισης. Για οτιδήποτε νεότερο μπορείτε να ενημερώνεστε από τους συνδέσμους: «Επικαιρότητα» και «Εγκύκλιοι και γενικά έγγραφα» στην αρχική σελίδα (ΜΕΝΟΥ) του ΕΦΚΑ http://www.efka.gov.gr


ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ»

ΣΧΟΛΙΟ 2:

Ενημέρωση σήμερα σε Παράρτημα της ΕΑΑΣ επί οικονομικών διεκδικήσεων από δικηγόρο, σύμφωνα με αυτά που είπε : «στις 15 Μαρτίου έχουνε πληροφορία ότι θα αναρτηθούν στο taxisnet τα ενημερωτικά των συντάξεων, όσοι θέλουν θα μπορούν να καταθέσουν ενστάσεις εντός 60 ημερών ως προς τον τρόπο υπολογισμού και της προσωπικής διαφοράς, απαιτείται παράβολο του δημοσίου ποσού 25 ευρώ, πιθανόν το ίδιο χρονικό διάστημα να αναρτηθούν και τα αναδρομικά των συνταξιούχων».
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ