2019-03-09 18:27:33
Φωτογραφία για Οι κρίσεις αξιωματικών και η συνηθισμένη γκρίνια
ΟΙ «ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ» ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Του ΜΑΝΟΥ ΤΣΑΛΔΑΡΗ

Στο ίδιο πολιτικό έργο θεατές δηλώνουν ότι βρίσκονται σχεδόν σε κάθε περίοδο κρίσεων ανώτεροι αξιωματικοί του στρατού, αφού τόσο κατά τη διάρκειά τους όσο και μετά την ολοκλήρωσή τους από την αξιωματική αντιπολίτευση υπάρχουν αντιδράσεις στις επιλογές της ηγεσίας. «Είναι προσβολή για τους αξιωματικούς να διαβάζουν ότι η τύχη του στρατεύματος κρίνεται από την ύπαρξη ορισμένων μόνο από αυτούς, λες και δεν υπάρχει συνέχεια, λες και κάποιοι αξίζουν να παραμένουν εσαεί στις θέσεις τους, χωρίς να φτάσει ποτέ η ώρα της αποστρατείας», έλεγαν χαρακτηριστικά στην «Εφ. Συν.» αρκετοί από αυτούς και θύμιζαν χαρακτηριστικές περιπτώσεις του παρελθόντος Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου:

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών
. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανάμεσα σε δύο κανάλια η Φαίη;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανάμεσα σε δύο κανάλια η Φαίη;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ