2023-12-17 14:00:04
Φωτογραφία για Υπερβολική και άδικη η γκρίνια για Γιοβάνοβιτς



Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας σχολιάζει την στάση μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "LiveSport":"Κρίνοντας με τα δεδομένα της στιγμής, ο Παναθηναϊκός απέτυχε στον όμιλο του Europa League και ο Γιοβάνοβιτς έχει πράγματι μερίδιο ευθύνης.

Κρίνοντας, όμως, με κανονικούς ποδοσφαιρικούς όρους, η γκρίνια που ακούω και διαβάζω από την Πέμπτη για τον Σέρβο όπως και για κάποιους παίκτες, είναι πέρα από υπερβολική, και σίγουρα άδικη. Εκτός από επικίνδυνα εσωστρεφής είναι κι αυτοκτονική αυτή η έμμεση ή άμεση επίθεση αμφισβήτησης, έως ακύρωσης, που εκδηλώνεται απέναντι στον μοναδικό προπονητή του Παναθηναϊκού την τελευταία δεκαετία, ίσως και παραπάνω, που στα χέρια του οι Πράσινοι απέκτησαν ταυτότητα και προοδεύουν σταθερά.  Πράγματι είναι δυσκολοχώνευτη η απώλεια της 3ης θέσης, μάλιστα μέσα στη Λεωφόρο, από τη Μακάμπι
. Όμως, οι Ισραηλινοί, παρά τη δυσμενή για τη Μακάμπι συγκυρία του πολέμου, δεν είναι μία ανυπόληπτη ομάδα. Θυμίζω ότι το καλοκαίρι του 2022 η Μακάμπι είχε πετάξει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τον Ολυμπιακό του Μαρτίνς, με 0-4 στο Καραϊσκάκη, ποντάροντας σε αρκετούς ίδιους παίκτες, όπως ο Σερί. Την Πέμπτη ο Λοντίγκιν είχε μία κακιά στιγμή, ο Βαγιαννίδης άλλη μία, οι κάμποσες κλασικές ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ και ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός Ευρώπης. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι, αναλογιζόμενοι και το ευρωπαϊκό πρεστίζ της ομάδας τους, όμως το να ακυρώνει μία μερίδα εξ αυτών τον Γιοβάνοβιτς δεν ακούγεται λογικό".

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
8 DIY Κατασκευές για πετσέτες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
8 DIY Κατασκευές για πετσέτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ