2019-03-10 14:00:57
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από ποιοτικούς παίκτες
Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει λίαν συντόμως τη δεύτερη σερί σεζόν χωρίς τίτλο και φυσικά αυτό από μόνο του συνιστά στοιχείο για προβληματισμό στη διοίκηση και αυτούς που κάνουν το κουμάντο και στήνουν την ομάδα. Μετά τα "χαρτιά υγείας" της περσινής χρονιάς, φέτος είχαμε το "καλύτερη μπάλα" αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Άδεια χέρια και μάλιστα χαμένοι τίτλοι και κούπες δίχως την παραμικρή αντίσταση. Ο Ολυμπιακός έχασε τον τελικό για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-1 ενώ θα μπορούσε να φάει άνετα 5-6 γκολ βάσει εμφάνισης, ενώ και στο Κύπελλο γράφτηκε μαύρη σελίδα στην ιστορία με αποκλεισμό από την Λαμία. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι σαφέστατα κάτι δεν λειτούργησε καλά όταν έπρεπε να λειτουργήσει και κρίνονταν τίτλοι και κούπες. Θέλετε ο προπονητής; Θέλετε η ποιότητα των παικτών; Θέλετε όλα μαζί; Το σίγουρο είναι πως χάθηκαν τα πάντα και ο Ολυμπιακός στα μεγάλα ραντεβού που έπρεπε να παίξει μπάλα και να κερδίσει, απλά ήταν "απών"
. Είναι νωρίς ακόμα για τις μεταγραφές πλην φυσικά των ελεύθερων που τους υπογράφεις όποτε θες, όμως ο Ολυμπιακός πρέπει επιτέλους να προσθέσει ποιοτικούς παίκτες και όχι "μπαλώματα" ή πελάτες των γνωστών μανατζαραίων αν θέλει να επιστρέψει στο "θρόνο" του πρωταθλήματος και να κατακτήσει και το Κύπελλο. Οι διάφοροι Φλορίν Ντουρμισάι, Ματέο Γκαρσία και Μεσέρ που "ακούγονται" και πιθανότατα να απασχολούν όντως καθώς με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος (σ.σ. εδώ επέστρεψε ο Φετφατζίδης που ήταν παλαίμαχος από τα 27 του), σαφέστατα και δεν σε ανεβάζουν επίπεδο για να επιστρέψεις στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θέλει παιχταράδες από το πάνω ράφι που τόσο έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια σε άμυνα, επίθεση και σε όλες σχεδόν τις θέσεις Πηγή: redgoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ