2019-03-10 14:42:34
Φωτογραφία για Παράνομο καζίνο εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχων για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν στη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε, την

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, σε περιοχή της Αθήνας, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος και (2) πελάτες – παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα τη παραβάσεις των νόμων για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στο χώρο είχαν εγκατασταθεί (19) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε (2) εκ των οποίων κατελήφθησαν οι πελάτες – παίκτες να συμμετέχουν σε παράνομα τυχερά παίγνια και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος αποτελούσε το κέντρο διαχείρισης και ελέγχου (server).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (20) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών με σκληρούς δίσκους, (21) οθόνες και λοιπά περιφερειακά Η/Υ,  (5) κάμερες και καταγραφικό και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι εξελίξεις στο Τατουάζ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι εξελίξεις στο Τατουάζ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ