2019-03-12 08:58:14
Φωτογραφία για Φιλανθρωπική συναυλία για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Άννα Κατσούλη & το μουσικό σύνολο «Ηχαγωγός» πραγματοποιούν στο Αγρίνιο, την 3η κατά σειρά συναυλία «Κάθε νότα μου για σένα», αυτή τη φορά προς ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 6 μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις «.

Όπως αναφέρει η τραγουδίστρια Άννα Κατσούλη, με τη συναυλία αυτή εκτός των άλλων, είναι μια ευκαιρία να τιμήσουν τη μνήμη του Παναγιώτη, ενός υπέροχου ανθρώπου που τους δίδαξε τόσα πολλά με το πρότυπο ζωής του κι έφυγε νωρίς για τους ουρανούς..!

Η ενίσχυση που μπορεί να δοθεί προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» από όσους παρευρεθούν στη συναυλία, είναι οικονομική, σε είδη ρουχισμού και σε τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Βιογραφικά στοιχεία της Άννας Κατσούλη

Η Άννα Κατσούλη γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής το 1996, όπου και μεγάλωσε. Κατάγεται από τα Σφακιά της Κρήτης και τη Σαντορίνη. Σπουδάζει μουσική επί 12 χρόνια στο Ωδείο ΟΡΦΕΑΣ, παρακολουθώντας μαθήματα θεωρίας και αρμονίας, χορωδίας, φλάουτου (ανωτέρα τάξη), πιάνου και σύγχρονου τραγουδιού (επί πτυχίω).


Παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές της στο τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική ηλικία(ΕΚΠΑ). Προέρχεται από μουσική οικογένεια, ενώ τα πρώτα ερεθίσματα μουσικής δόθηκαν από τον πατέρα της.

Από το 2010 συμμετέχει στο γκρουπ «ΗΧΑΓΩΓΟΣ», ως φλαουτίστα & τραγουδίστρια, υπό τη διεύθυνση και επιμέλεια του π. Χρήστου Κατσούλη, πραγματοποιώντας συναυλίες και μουσικά αφιερώματα, φιλανθρωπικού κυρίως χαρακτήρα, ανά την Αθήνα. Οι μουσικές αυτές εμπειρίες προανήγγειλαν τη γνωριμία της με το τραγούδι, σημειώνοντας ανοδική πορεία ήδη από τα 18 της χρόνια. Εκείνη την περίοδο κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο cafe bar TETRAPOLIS, ενώ το χειμώνα του 2015-2016 τραγουδά στο εστιατόριο «Κήπος της Εδέμ», συνεργαζόμενη με τον γνωστό πιανίστα και συνθέτη, Νίκο Αβατάγγελο, για όλη τη χειμερινή σεζόν.

Πρόσφατα εμφάνισε στο ευρύ κοινό το πρώτο της μουσικό video clip, με την επανεκτέλεση του γνωστού τραγουδιού «Πού να’ναι ο ίσκιος Σου Θεέ» καθώς και άλλα τραγούδια. Παρόλο που δε διαθέτει δισκογραφική συνεργασία, κατέχει στο δυναμικό της τρία δικά της τραγούδια: «Φόρα τα φτερά», «Φαύλος Κύκλος», «Πέταξες».
kalyvia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ