2012-06-11 16:18:43
Φωτογραφία για Μην υπογράψετε πουθενά ακόμα!
Αυτό φέρεται να ζήτησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από δύο Έλληνες μπασκετμπολίστες, έναν του Παναθηναϊκού κι έναν Ολυμπιακού, μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον Παναθηναϊκό!

Έντονη φημολογία θέλει τον Ομπράντοβιτς να έχει στείλει σε δύο Έλληνες παίκτες "μήνυμα" να κρατήσουν στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τους δύο αθλητές (ο ένας του Παναθηναίκού και ο άλλος του Ολυμπιακού) να κάνουν λίγη υπομονή και να μην υπογράψουν πουθενά ακόμα! Δηλαδή να τον …περιμένουν.

Τα συμβόλαια των συγκεκριμένων παικτών έχουν φτάσει στο τέλος τους και ως εκ τούτου είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν το μέλλον τους.

Το συγκεκριμένο σενάριο φυσικά έχει να κάνει με το ενδεχόμενο (σοβαρό πια) να χωρίσουν οι δρόμοι του Ζοτς με τους πράσινους.

Όπως λοιπόν συζητιέται, ο πολυνίκης τεχνικός εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες των δύο αυτών Ελλήνων και θα τους ήθελε μαζί του σε περίπτωση που αλλάξει σταθμό στην καριέρα του.

Αυτό βεβαίως, που προέχει είναι να δούμε ποια θα είναι η οριστική κατάληξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκού.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ