2012-06-11 16:36:04
Φωτογραφία για Λουόμενος ξυρίζεται σε ντουζιέρα στην παραλία Λουτρακίου (Κυριακη απόγευμα) με πολύ κόσμο!
Όπως σας υποσχεθήκαμε, σας αποκαλύπτουμε το σκηνικού απείρου κάλλους που εξελίχθηκε χθες Κυριακή 10 Ιουνίου στην γεμάτη κόσμο παραλία Λουτρακίου.

Ενώ κάναμε αμέριμνοι το μπανάκι μας σε πολυσύχναστο σημείο της παραλίας του Λουτρακίου ακούσαμε τους γύρω μας να γελάνε και να κοιτούν προς τα πάνω. Κοιτάξαμε και μεις προς εκείνο το μέρος και βλέπουμε ένα "κύριο" στην δημόσια ντουζιέρα της παραλίας πρώτα να λούζεται και στη συνέχεια να βγάζει ατάραχος τον αφρό ξυρίσματος και να ξυρίζεται με το πάσο του, τραγουδώντας μάλιστα, ενώ άλλοι λουόμενοι περίμεναν να κάνουν ντους. Στο τέλος, έβαλε το after shave του και έφυγε σαν να μην συνέβη τίποτα, ενώ οι υπόλοιποι μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Φεύγοντας είπε σε μία κυρία "Ηταν πολύ ωραία. Το απόλαυσα!"

Ελπίζω το παραπάνω περιστατικό να αποτελεί απλώς ένα ακόμα κρούσμα των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής και να μην είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που ωθεί πολλά νοικοκυριά ακόμα και σε διακοπή της παροχής του νερού.... Αλoίμονο μην δούμε σε λίγο καιρό όλο τον κόσμο να κατεβαίνει με τα σφουγγάρια του και τα μπουρνούζια του στις παραλίες! :)

lcitynews.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ