2019-03-16 17:45:23
Φωτογραφία για Δείτε την πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open...
Έπειτα από αρκετό καιρό τηλεοπτικής απουσίας, ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του OPEN, παρουσιάζοντας τη μεσημεριανή εκπομπή «Όλα λάθος». Ο παρουσιαστής έχει στο πλευρό του την Μαντώ Γαστεράτου, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση - ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος αλλά εκτελούσε και χρέη συνεργάτη - και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Η έναρξη της εκπομπής έγινε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, προβάλλοντας δηλώσεις του από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπου η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε εκεί με την Ιωάννα Τούνη. Αρχικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλησε να προλάβει τα όποια δημοσιεύματα θα ακολουθήσουν: «Συνάντησα τυχαία την Ιωάννα και τη βοηθάω με τις αποσκευές. Μη μου τη χρεώσετε». Στη συνέχεια, εξήγησε ότι είναι αγχωμένος και φοβισμένος ενώ όλα είναι… λάθος, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι Άννα Μαρία Βέλλη – Μαντώ Γαστεράτου προοριζόντουσαν για άλλες… εκπομπές.

Μετά την προβολή του video, ο Πέτρος Κωστόπουλος μπήκε στο πλατό με τη βαλίτσα του και είπε «Καλό μεσημέρι. Τα έχω κάνει όλα. Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι εντελώς λάθος. Ήρθα εδώ στο κανάλι και τους είπα να κάνουμε κάτι το βράδυ αλλά μου είπαν να κάνουμε κάτι το πρωί, το μεσημέρι…». Αμέσως μετά πέρασε στον σχολιασμό κάποιων βίντεο και υποδέχτηκε τους πρώτους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, την Μαντώ Γαστεράτου, την Ιωάννα Τούνη, τον Σωτήρη Καλυβάτση

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ