2019-03-17 10:16:40
Φωτογραφία για Εθιμοτυπικές επισκέψεις νέου Διοικητή ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη (ΦΩΤΟ)
Εθιμοτυπικές επισκέψεις στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο ο νέος Διοικητής της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Ο Μητροπολίτης υποδέχθηκε τον νέο Στρατηγό με εγκαρδιότητα και οι δύο τους είχαν ολιγόωρη κατ' ιδίαν συζήτηση για θέματα της τοπικής Εκκλησίας και των τοπικών στρατιωτικών σχηματισμών που υπάγονται στην 12η Μεραρχία. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Στρατηγό για την επίσκεψη και επεσήμανε την χρόνια αγαστή συνεργασία του Στρατού και της Εκκλησίας στην περιοχή μας.

Ο νέος Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, πραγματοποίησε επίσης εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ στρατού και δημοτών και δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση διατήρησής της και στο μέλλον προς όφελος του λαού της ευαίσθητης ακριτικής περιοχής του Έβρου.

(ΠΗΓΗ: alexpolisonline.com)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ