2019-03-18 08:06:31
Φωτογραφία για Το Facebook Coin έχει δικό του νόμισμα
Εδώ και καιρό υπάρχει η φημολογία πως το Facebook θα εισάγει το δικό του ψηφιακό νόμισμα, το οποίο προς το παρόν αποκαλούμε Facebook Coin. Η εταιρία δεν έχει προσφέρει κάποια επίσημη δήλωση ακόμα, αλλά μια νέα επιλογή “Πληρώστε με Facebook” που εμφανίστηκε σε Ιταλούς χρήστες, ενισχύει τις φήμες και υποδηλώνει πως το Facebook Coin είναι προ των πυλών.

Χρήστες του Facebook στην Ιταλία λοιπόν, τόσο με Android όσο και με iOS συσκευές, είδαν την επιλογή “Πληρώστε με Facebook”, η οποία διέθετε ένα εικονίδιο που έμοιαζε με αυτό του Bitcoin, προδίδοντας την ψηφιακή μορφή του νομίσματος.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για διαφορετική επιλογή πληρωμής από την υπηρεσία πληρωμών του Messenger, η οποία υπάρχει εδώ και δύο χρόνια διαθέσιμη. Το νέο σύστημα λειτουργεί κατά τα πρότυπα του Facebook Marketplace, όπου ο αγοραστής στέλνει πρώτα ένα αίτημα πληρωμής και περιμένει να γίνει δεκτό. Αντί να χρησιμοποιηθούν χρήματα από τον τραπεζικό τους λογαριασμό, προφανώς οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο ψηφιακό νόμισμα για αγορές.

Τίποτα από αυτά όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από το Facebook, επομένως είμαστε σε αναμονή για τα επόμενα βήματα του social media κολοσσού.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ