2019-03-18 22:00:22
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ προχωράει για την νέα Τούμπα
Μπορεί το θέμα να έχει φύγει τον τελευταίο καιρό από το προσκήνιο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ το δουλεύει το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, από την ώρα, που ξεπεράστηκαν τα πρώτα εμπόδια με την τροπολογία, που πέρασε η κυβέρνηση για την παραχώρηση του περιβάλλοντος χώρου. Αυτή την εποχή, ετοιμάζεται το χωρικό σχέδιο, με βάση το οποίο θα εκδοθεί η άδεια ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και είναι αυτό, που περιμένουν στην ΠΑΕ για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα. Όπως έχει καταστεί σαφές, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πειράξει τίποτα από το υπάρχον γήπεδο, αν πρώτα δεν έχει βγει η άδεια για να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου. Περιμένοντας τις εξελίξεις σ΄ αυτό το θέμα, η ΠΑΕ έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες και αυτή την εποχή περιμένει προτάσεις από ενδιαφερόμενες εταιρίες. Όπως αποκαλύπτει η Forza, υπάρχουν τουλάχιστο πέντε εταιρίες, οι οποίες έχουν ζητήσει στοιχεία και ετοιμάζουν τις προτάσεις τους για την κατασκευή γηπέδου στο συγκεκριμένο οικόπεδο
. Από τις προτάσεις, που θα συγκεντρώσει η οικογένεια Σαββίδη, θα επιλεγεί η καλύτερη και θα δοθεί η εντολή στην εταιρία, που θα την εκπονήσει, να προχωρήσει. Όλες αυτές οι προτάσεις θα αφορούν γήπεδο χωρητικότητας τουλάχιστο 40.000 θέσεων, καθώς αυτή είναι η επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη, που θα το χρηματοδοτήσει. Σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις, με δεδομένο ότι είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση του έργου από τον Σαββίδη και το ότι δεν θα παρουσιαστούν απρόβλεπτα εμπόδια, ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει το νέο του γήπεδο στην Τούμπα σε περίπου δύο χρόνια από τη μέρα, που θα ξεκινήσει. Σε ότι αφορά αυτά τα… απρόβλεπτα εμπόδια, η ΠΑΕ έχει κάνει ήδη προσπάθεια να τα… προβλέψει και να είναι έτοιμη να τα αντιμετωπίσει.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ