2019-03-21 00:38:45
Φωτογραφία για ΣτΔΕ Σπάτων, Αρτέμιδος: Επιτυχής Συγκέντρωση για ενημέρωση για ΚΕΛ
Ο Συμπαραστάτης ευχαριστεί τις/ους συμμετέχοντες για την δημιουργική και τεκμηριωμένη παρουσία - τοποθέτησή τους (χωρίς κούφια λόγια και συνθήματα) στην ενημερωτική συνάντηση που έγινε στα Σπάτα. Αναλύθηκαν οι από 27.11.2015 προτάσεις - μελέτες του ΣτΔΕ (υπέρ ΕΕΛ Ψυττάλειας) και όλες οι πλευρές των εν εξελίξει διαδικασιών σε διεκδικητικό και νομικό επίπεδο για τα ζητήματα των μη σύννομων ενεργειών στην υπόθεση του ΚΕΛ και του "ρέματος Ραφήνας".

Ήταν απαραίτητη αυτή η ενημέρωση εν όψει και των δικαστικών εξελίξεων επ' αφορμή της αίτησης ακύρωσης που έχει υποβάλλει ο ΣτΔΕ στο ΣτΕ για τους περιβαλλοντικούς όρους της πρώτης περίπτωσης (και εκδικάζεται στις 8.5.2019) και την επίσης αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ που υπέβαλαν 39 συμπολίτες (μεταξύ αυτών και ο ΣτΔΕ) στην δεύτερη περίπτωση και η οποία επίσης εκδικάζεται στις 8.5.2019.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των 4 τοπικών συλλόγων που επίσης έχουν προσφύγει στο ΣτΕ για το ΚΕΛ, ο δε ΣτΔΕ ενημέρωσε και για τις εξελίξεις (έλεγχο) της υπόθεσης σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο όπου έχει προσφύγει ο ίδιος.


Ενημερωτικά η εκδίκαση στο ΣτΕ για το ΦΕΚ 416/Δ/14 της τμηματικής οριοθέτησης του ρέματος, αναβλήθηκε ξανά για τον Οκτώβριο του 2019.

Όσοι συμπολίτες και συμπολίτισσες ή φορείς ενδιαφέρονται πραγματικά για περαιτέρω ενημέρωση μπορούν να απευθύνονται στον Συμπαραστάτη.

ο ΣτΔΕ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ

Μεταξύ άλλων στη συζήτηση παραβρέθηκαν και πήραν το λόγο οι κ. κ. Βλάχος Γεώργιος, Κανάκης Τάκης, Βασίλης Τσιγάρας, Γιώργος Παπακυπριανός κ.α.

Αυτό που σοκάρισε τους παρόντες ήταν η απουσία εκπροσώπων των:

Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος, Σπάτων,   Περιβαλλοντολογική Αρμονία και της  Παράταξης «αν.α.σ.σ.α», η οποία πρόσφατα στελεχώθηκε και με άτομα  ήταν πάντα υπέρμαχοι του ΚΕΛ!!  Όταν εξυπηρετούσε, προσωπικά τους συμφέροντα, η δημοσιότητα για το ΚΕΛ πρωτοστατούσαν σε κινητοποιήσεις. Τώρα που δεν τους προσφέρει τίποτα, ίσως δεν θέλουν να χάσουν και ψήφους, απέχουν από οποιαδήποτε κινητοποίηση και έχουν αφήσει μόνο του τον ΣτΔΕ, κ.Χρ.Ποθουλάκη.

Αυτά για την αποκατάσταση της τάξης.

"Σίσυφος"
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ