2019-03-21 17:20:40
Φωτογραφία για Απαλλάσσονται Γεωργαντάς και Παππά...
Την ενοχή της πλειοψηφίας των κατηγορουμένων για την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης με «έδρα» το εστιατόριο-μπαρ στο Κολωνάκι πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.

Ωστόσο, για τέσσερις εκ των 27 συνολικά κατηγορουμένων η εισαγγελέας πρότεινε την πλήρη απαλλαγή τους.

Στην αγόρευσή της, πρότεινε να αθωωθούν οι τέσσερις που συμμετείχαν στη μετοχική σύσταση της εταιρίας που διαχειριζόταν το εστιατόριο στο Κολωνάκι, δηλαδή ο Θέμης Γεωργαντάς, η Χριστίνα Παππά, ο γιος της και ο επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, καθως σύμφωνα με την εισαγγελέα: «υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το εάν γνώριζαν ότι γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στο μαγαζί τους και προτείνω την απαλλαγή τους».

Όσο για τους διάσημους πελάτες, όπως μία γνωστή ηθοποιός και η σύζυγος επιχειρηματία, προτάθηκε η μετατροπή της κατηγορίας στο αδίκημα της ιδίας χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Όπως είπε, «δεν διέθεταν περαιτέρω τις ναρκωτικές ουσίες αλλά τις χρησιμοποιούσαν προς ίδιαν χρήση».


Τέλος, την καταδίκη του επιχειρηματία και μετόχου στο εστιατόριο για το αδίκημα της συμμετοχής σε συμμορία πρότεινε η εισαγγελική λειτουργός, ζητώντας τη μετατροπή του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης και για διακίνηση ναρκωτικών.

Η εισαγγελέας υποστήριξε στην αγόρευσή της πως από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε το προσδοκόμενο όφελος των κατηγορουμένων από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών είναι κάτω των 75.000 ευρώ και όχι άνω όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ