2019-03-21 19:11:17
Φωτογραφία για WSJ: Η Apple είναι έτοιμη να παρουσιάσει το AirPower
Ο ασύρματος σταθμός σύνδεσης της Apple το AirPower ανακοινώθηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν εισήλθε ποτέ στην αγορά.   

Οι δημοσιογράφοι της The Wall Street Journal ανέφεραν ότι η Apple έχει εξαλείψει τα προβλήματα με την παραγωγή της συσκευής και είναι έτοιμη να την πουλήσει στο εγγύς μέλλον.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η Apple αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο στάδιο της παραγωγής του ασύρματου σταθμού σύνδεσης AirPower. Νωρίτερα, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η συσκευή υπερθερμαίνεται κατά τη λειτουργία . Το πιο πιθανό είναι ότι η αμερικανική εταιρεία αποφάσισε να αναβάλει την ημερομηνία εισόδου της στην αγορά. Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, η Apple έχει διορθώσει το πρόβλημα και είναι έτοιμη να υποβάλει προς πώληση AirPower το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η παραγωγή του AirPower ξεκίνησε στις αρχές του 2019. Η συσκευή θα μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα αρκετές συσκευές της Apple, για παράδειγμα το iPhone X και το Apple Watch ταυτόχρονα. Οι συνομιλητές της WSJ που είναι κοντά στην εταιρεία ανέφεραν ότι η απελευθέρωση του σταθμού σύνδεσης καθυστέρησε λόγω των δυσκολιών που συναντήθηκαν κατά την ανάπτυξή του. Σημείωσαν επίσης ότι η Apple παρουσιάζει συχνά τα νέα της gadgets αρκετούς μήνες μετά την έναρξη της μαζικής παραγωγής.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ