2019-03-22 12:36:37
Φωτογραφία για Άντρες δίνουν σε ανήλικα κορίτσια στεροειδή για αγελάδες ώστε να δείχνουν μεγαλύτερα σε ηλικία και να τα βγάζουν στην πορνεία

Μια κοπέλα που εκδιδόταν σε πορνείο από την ηλικία των 13 ετών μιλά ανοιχτά για την καθημερινή κακοποίησή της.

Η 19χρονη σήμερα Rupa εργάζεται σε ένα πορνείο στο Μπαγκλαντές, καθώς η σεξουαλική εργασία παραμένει νόμιμη στη χώρα.

Η Rupa εργάζεται στην Kandipara, σε ένα από τα 20 πορνεία του νόμου, και ζει στο ίδιο σπίτι με περίπου 400 άλλες εκδιδόμενες.

Ο νόμος του Μπαγκλαντές απαγορεύει σε οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών να εργάζεται στους οίκους ανοχής και οι ενήλικες γυναίκες παίρνουν άδεια από το κράτος δηλώνοντας ότι είναι πρόθυμοι να εργαστούν ως εκδιδόμενες.

“Όταν ήρθα τελικά στο αστυνομικό τμήμα για να πάρω την άδειά μου, ήμουν φοβισμένη και δήλωσα ότι ήμουν 18 ετών. Όμως ήμουν χαρούμενη που θα δούλευα σε πορνείο επειδή δεν είχα άλλες επιλογές,” πρόσθεσε η Rupa.

Σήμερα η Rupa αναγκάζεται να βλέπει περίπου 10 με 12 πελάτες ημερησίως για να επιβιώσει και παραδέχτηκε επίσης ότι ξυλοκοπείται τακτικά από τους πελάτες της και πως αναγκάζεται να καλύψει τις πληγές της για να συνεχίσει να εργάζεται.

Πολλές εκδιδόμενες στο Μπαγκλαντές εργάζονται έως ότου έχουν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν την ελευθερία τους, αλλά η Rupa είπε: “Μου αρέσει να ονειρεύομαι ένα καλύτερο μέλλον, αν και ξέρω ότι δεν θα το έχω εγώ αυτό.”

https://www.trelokouneli.gr/antres-dinoun-se-anilika-koritsia-steroeidi-gia-agelades-oste-na-deichnoun-megalutera-se-hlikia-kai-na-ta-bgazoun-sthn-porneia/
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ