2019-03-23 14:45:24
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Δαβιλάς: Η αποκάλυψη για το συγκινητικό μήνυμα τηλεθεάτριας με αφορμή την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!
Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του ΑΝΤ1, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, όπου και ενσαρκώνει τον Νίκο.

Ο ηθοποιός μιλά στο TV Έθνος, και μέσα σε άλλα απαντά για το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από τηλεθεάτρια με αφορμή τα όσα βίωνε ο ρόλος του.

Τι ήταν αυτό που από παιδάκι σας έκανε να πείτε ότι η υποκριτική σας ταιριάζει; 

Έβλεπα σειρές και μόλις κατάλαβα ότι αυτό είναι δουλειά άρχισε να μ' αρέσει και να το σκέφτομαι. Στο Γυμνάσιο ένας καθηγητής μου πρότεινε να σκεφτώ να ασχοληθώ με την υποκριτική. Όταν μου το είπε και εκείνος, «έκλεισε» μέσα μου.  

Διατηρείτε επαφές ακόμη και σήμερα με τον καθηγητή σας; 

Ε, βέβαια, μου στέλνει μηνύματα και μου λέει τη γνώμη του, είναι φανατικός της «Επιστροφής». Χαίρεται πολύ για την επιλογή μου.  

Οι μετοχές σας στον γυναικείο πληθυσμό έχουν ανέβει από τότε που βγήκατε στο γυαλί;  

Για κάποιον λόγο, ναι. Ίσως τους αρέσει πιο πολύ ο ρόλος παρά ο Αλέξανδρος, γιατί εμένα δεν με ξέρουν. Όταν βλέπεις κάποιον ήρωα κάθε μέρα στην τηλεόραση μέσα στο σπίτι σου, τον θεωρείς και δικό σου άνθρωπο. Οπότε μπορεί να τους είναι πιο εύκολο να στείλουν ένα μήνυμα. 


Και προφανώς η επικοινωνία γίνεται μέσω των social media;  

Ε, ναι! Το εντυπωσιακό είναι ότι οι followers στο instagram από τότε που ξεκίνησα στην «Επιστροφή» αυξήθηκαν κατά πολύ. Από 1.500, αυτή τη στιγμή  έχω φτάσει στους 14.000.  

Αφιερώνετε χρόνο στο να απαντάτε στα μηνύματα;  

Είμαι ένας άνθρωπος που απαντάει σε όλα τα μηνύματα, εκτός από τα ακραία. Ένας άνθρωπος σου στέλνει τη γνώμη και είναι κρίμα να μην του απαντήσεις. Περίπου δύο ώρες την ημέρα τις  αφιερώνω στο να απαντάω σε σχόλια.  

Υπήρξε κάποιο μήνυμα ιδιαίτερο;  

Ναι, ήταν το πιο περίεργο και πολύ ωραίο ταυτόχρονα. Ήταν όταν μια κοπέλα μού έστειλε μήνυμα λέγοντάς μου ότι εκείνη την περίοδο που εγώ ανακάλυπτα στο σίριαλ ότι είμαι υιοθετημένος, το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και στη δική της ζωή. Και μου είπε ότι το πέρασε μαζί μου. Εγώ βέβαια το έκανα στα ψέματα, σε εκείνη συνέβαινε στ' αλήθεια. Μου άρεσε που έστω και μ' έναν τρόπο βοήθησα έναν άνθρωπο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ