2019-03-25 23:00:19
Φωτογραφία για Αλλάζει ο καιρός από την Τρίτη...
Πού αναμένονται βροχές Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού από αύριο Τρίτη, καθώς σε πολλές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές και...

πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με το meteo.gr.

Συγκεκριμένα, για αύριο Τρίτη αναμένονται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά κυρίως τμήματα της ηπειρωτικής χώρας. Τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 5 έως 18 , στην Ήπειρο και στα κεντρικά ηπειρωτικά από 7 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 19 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και από αργά το απόγευμα βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών όμβρων μετά το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά. Τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν με αυξημένες πιθανότητες να εκδηλωθούν όμβροι ή τοπικές βροχές τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο τα κεντρικά και τα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα πλην Θράκης και ανατολικού Αιγαίου. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια...
NoNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ