2019-03-26 11:56:40
Φωτογραφία για Δκτης Δ'ΣΣ Αντγος Χαράλαμπος Λαλούσης: Το Δ'ΣΣ είναι έτοιμο να προασπίσει την εδαφική μας ακεραιότητα''
Με την «Μακεδονία ξακουστή» να παιανίζετε από την στρατιωτική μουσική πριν και μετά την εξέδρα των επισήμων, άνοιξε και η φετινή αυλαία της Στρατιωτικής παρέλασης στην Ξάνθη ανήμερα της 25ης Μαρτίου όπου Στρατός και Λαός αδελφωμενος,  απέδωσαν φόρο τιμής στους προγόνους μας ΤΟΥ 1821 που έδωσαν την ζωή τους και τις περιουσίες τους  για να μπορούμε να ανασαίνουμε λεύτερα οι Έλληνες.

Τα στρατιωτικά τμήματα έκλεισαν την μαθητική παρέλαση κάτω από τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των Ξανθιωτών που βλέποντας τα παλληκάρια και τις γενναίες γυναίκες του Δ΄Σ.Σ. να παρελαύνουν αγέρωχα μπροστά τους,  παραβλέπουν τον σαλντιμπακισμό των κυβερνώντων και των τοπικών παραγόντων, που κάνουν τα αδύνατα δυνατά, μετά την Μακεδονία, να ρίξουν στα χέρια της Τουρκίας και πάλι την Θράκη, λειτουργώντας σαν σύγχρονοι εφιάλτες.

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ

Από νωρίς το πρωί εψάλλει  η Θεία Λειτουργία στην Του Θεού Σοφίας, ακολούθησε μικρή δεξίωση στην Νομαρχία και ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Ηρώων της Ξάνθης, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα.

Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση την οποία και έκλεισε με άψογη εμφάνιση τα στρατιωτικά τμήματα του Δ ΣΣ.

Δείτε τις δηλώσεις του Δκτη του Δ'ΣΣ καθώς και εντυπωσιακές φωτό από τη στρατιωτική παρέλαση της Ξάνθης:

ΠΗΓΗ: https://www.xanthitimes.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ