2019-03-27 18:30:41
Φωτογραφία για Οι αναλυτές απογοητεύτηκαν από την παρουσίαση της Apple.
Η παρουσίαση των νέων υπηρεσιών της Apple πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαρτίου 2019 . Σύμφωνα με την σελίδα του 9to5Mac, ορισμένοι αναλυτές απογοητεύτηκαν από αυτήν. 

Οι δημοσιογράφοι του 9to5Mac μίλησαν με αναλυτές μεγάλων εταιρειών για να μάθουν τη γνώμη τους σχετικά με τις νέες υπηρεσίες που παρουσίασε η Apple στις 25 Μαρτίου 2019. Όπως αποδείχθηκε, οι περισσότεροι από αυτούς είναι απογοητευμένοι από τα προϊόντα που παρουσιάζει η αμερικανική εταιρεία.

Οι αναλυτές από την εταιρεία επενδύσεων Goldman Sachs (μια κάρτα Apple θα εκδοθεί σε συνεργασία με αυτήν ) αναφέρουν ότι η Apple δεν παρείχε επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της. Το κόστος μιας εγγραφής στο Apple Arcade και το Apple TV + είναι ακόμα άγνωστο. Επιπλέον, όλες οι παρουσιαζόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, με εξαίρεση την Apple News +, θα είναι διαθέσιμες στους χρήστες μόνο από το φθινόπωρο του 2019.


Οι αναλυτές της Oppenheimer επισημαίνουν ότι οι νέες υπηρεσίες της Apple στοχεύουν μόνο στην επίλυση προβλημάτων "εξειδικευμένων" προβλημάτων. Οι εκπρόσωποι της Chatham Road Partners δήλωσαν στους δημοσιογράφους την αβεβαιότητά τους σχετικά με την επιτυχία της Apple TV +. Κατά την άποψή τους, η αγορά για πλατφόρμες streaming είναι σήμερα υπερκορεσμένη με την Netflix και την Amazon και η Apple δεν θα είναι πλέον σε θέση να καταλάβει μια σοβαρή θέση στην αγορά περιεχομένου βίντεο. Οι αναλυτές της Wells Fargo κατέχουν παρόμοια θέση, σημειώνοντας ως ένα μείον το γεγονός ότι η Apple δεν αποκάλυψε το κόστος μιας συνδρομής στην Apple TV +.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ