2019-03-28 12:09:07
Φωτογραφία για H AVON πήγε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ και έλαμψε!!
H Avon είναι πολλά περισσότερα από μια εταιρία καλλυντικών. Μας δίνει τη ευκαιρία σημαντικών επιλογών για την ζωή μας ή για την καριέρα μας!

Μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα στα "θέλω¨και τους ρυθμούς μας.

Την Τετάρτη, το πρωί και το απόγευμα οργανώθηκε ένα καταπληκτικό event στον καταπληκτικό χώρο του εστιατόριου Vammos στο Γήπεδο Καραισκάκη!!

Κύριος στόχος ήταν η γνωριμία με την AVON, τα κορυφαία προϊόντα της, τις επιλογές συνεργασίας που προσφέρει, και τους τοπικούς συνεργάτες μας. Δόθηκε η ευκαιρία, σε όσους παρευρέθηκαν να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, διασκεδαστικό και γεμάτο χρώματα και αρώματα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση!

Προσφέρθηκε πλούσιος καφές και εποικοδομητική συναναστροφή που την απόλαυσαν όλοι!!!

Έγινε μια άρτια προετοιμασμένη, αναψυκτική παρουσίαση όλης της δράσης της AVON και ιδιαίτερα το κοινωνικό της πρόσωπο!!!


Οι κυρίες Νικολεττα Νικολ και Maria Roussetou μας περιέγραψαν με τον προσωπικό τους, γνήσιο ενθουσιασμό την εμπειρία τους στην AVON και μας ταξίδεψαν στον μαγευτικό κόσμο της μεγάλης οικογένειας της AVON. Σε ένα κόσμο που κύριο ρόλο παίζει ο άνθρωπος και η ποιότητα ζωής, παρ' όλη την κρίση!!!

Γενικά ολόκληρη η εκδήλωση ήταν άρτια και άριστα διοργανωμένη και ευχαριστούμε όλους όσοι κοπίασαν για αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα!!

Το "Ευχαριστώ" είναι τελικά μια φτωχή λέξη να περιγράψει τα αισθήματα όλων των παρευρισκομένων!!!

Θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις και θα σας κρατάμε ενήμερους!!!

Αξίζει να μην χάσετε τέτοια εκδήλωση όταν προγραμματιστεί κοντά σας!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ AVON!!!
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καραμπόλα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καραμπόλα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ